5 Ekim 2012

Playskool ile Gelişim Çağı


Playskool ile bebeğinizin hem eğlenmesini hem de gelişiminde kolaylaştırıcı bir etken sağlamasını ister misiniz? Doğum anından beri sürekli büyüyen ve bir şeyler öğrenmek için çırpınan bu minik bebeklere yardımcı oyuncaklar olarak da bilinen Playskool, birçok anne ve babanın her zaman en büyük kurtarıcı olmuştur. Uzmanların araştırmalarına göre insan psikolojini etkileyen en önemli yaşlar bebeklik ve çocukluk çağlarıdır. Bu evrede bebeğiniz doğru bir gelişim süreci yaşarsa ileriki yaşlarda karşılaşacağı sorunları azaltmış olacaktır.


Playskool yaramaz toplar, bebeğiniz ve anne-babalar için mükemmel anlar yaratan ve aynı zamanda eğlenceli vakitlerin belki de ilk kanıtı olan bir oyuncaktır. Renkleri ile bebeklerin hemen dikkatini çeken bu sevimli fil, içinde bulunan hava akımı ile fırlattığı renkli toplar ile bebeğiniz ile hemen anlaşacak. Çocuğunuz uçuşan topları yakalamaya çalışırken belki de ilk adımlarını bu sayede atacak. Bebeklerim emekleme zamanlarının en güzel arkadaşı bu oyuncak olacak.

Bebeğiniz ile yavaş yavaş yürüme egzersizlerine başladığınız şu günlerde belki de sizin en büyük yardımcınız Playskool ilk arabam olacak. Fazlasıyla kullanışlı olan bu oyuncak, bebeğinizin ilk yürüme çabalarında onun destekçisi ve heyecanla yanında olan oyuncağı olacak. Bebeğiniz yürümeye başladıktan sonra ise, kolaylıkla araba olarak kullanarak eğlenceli vakitlerin anahtarını elinde tutacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder