19 Aralık 2012

Trend: Beyaz Ceket

 

Bu kış sezonundan öğrendiğimiz çok şey var; bir kere açık renklerin kışın da rahatça giyilebildiğinin altını çiziyor. Bu kışın önemli parçalarından beyaz ceketleri podyumlardan sonra sokak modası fotoğraflarında da sık sık görüyorum. Beyaz ceketler genellikle siyah pantolonlarla (özellikle deri olanlarıyla) tamamlanıyor. Ancak benim hoşuma giden bir diğer kullanım şekli; beyaz ceketi beyazın tonlarındaki diğer parçalarla kombinlemek. Beyaz ceketin içine giyilen kırık beyaz gömlek ya da bluz yahut boyuna iliştirilen krem rengi bir kaşkol gayet güzel görünüyor. Daha önce baştan ayağa beyaz giyinmekten şurada bahsetmiştim. Karda çamurda bembeyaz giyinmek birazcık riskli olduğundan, beyaz ceketleri en azından yukarıda bahsettiğim şekilde beyaz ve krem tonlarıyla deneyebilirsiniz... Bu arada unutmadan söyleyeyim; kenarları siyah detaylı, beyaz smokin ceketleri es geçmeyin ;)

 

5 yorum:

  1. Deri taytla oluşturulan kombinleri begendim.

    YanıtlaSil
  2. ben bembeyaz ceketlerden ziyade monokrom yani siyah detayları olan beyaz ceketleri seviyorum. mango'nun yeni sezonunda güzel bi örneği var hatta.

    YanıtlaSil
  3. @Instyle Feminin Benim de favorim onlar ;)

    @beetlebum Monokrom olanlar da çok popüler, ben de seviyorum ama düz beyaz nedense daha kullanışlı geliyor (:

    YanıtlaSil
  4. Biliyorum alakasız olacak ama 6. fotoğraftaki sarışın adamın adı ne acaba?

    Aşık oldum da sanırım :).

    YanıtlaSil
  5. @Adsız Ben de senin gibi meraktayım, çok baktım ismi için ama bulamadım :( Tek bildiğim fotoğrafın New York Moda Haftası'na ait olduğu...
    Bilenler varsa ismini bahşedebilir mi bize (:

    YanıtlaSil