6 Şubat 2013

Erkekler için 2013 İlkbahar/Yaz Aksesuar Trendleri

Yeni sezonda erkekler için aksesuar trendlerine bir göz atalım... Öncelikle erkek ayakkabılarını mercek altına alalım. Erkek ayakkabılarında yeni sezonda öne çıkan ilk model spor ayakkabılar. Daha sonra sandaletler dikkati çekiyor. Bir çok tasarımcının koleksiyonunda yer alan sandaletler, gladyatör tarzında da görülüyor. Loafer'ler yine popüler. Özellikle yılan desenli Loafer'ler dikkat çekici. Bunlara ek olarak Oxford ayakkabıların erkek ayakkabı trendlerinde oldukça öne çıkacağını  belirtmeliyim. 

Spor Ayakkabılar
Sandaletler

 Loafer ayakkabılar
Oxford ayakkabılar

Gelelim erkek çantalarına... Uzun bir süredir erkeklerin de clutch yani el çantaları taşıdığını görüyoruz. 2013 ilkbahar/yaz sezonunda, erkekler clutch çantaları daha fazla kullanacak gibi görünüyor.  Bu sezon favorim kesinlik kamuflaj desenli olanları... Bir diğer dikkat çekici çanta modeli ise "Tote" çantalar. Beyler de çok da fazla rastlamadığımız bu çanta modelini de sık sık göreceğiz. Bavulumsu Duffle çantalar ve sırt çantaları sezonun diğer favori parçaları olacak.

 Clutch çantalar
 Duffle çantalar
 Sırt çantaları
Tote çantalar

Yeni sezonda hayvan desenlerin ayakkabılardan sonra kemerlerde de önemli bir yer edindiğini görüyoruz. Özellikle yılan ve leopar desen yeni sezonda erkek kemerlerini süsleyecek...

Hayvan desenli (Animal Prints) Kemerler

2013 ilkbahar/yazının güneş gözlüklerinde hit trend ise kesinlikle aynalı güneş gözlükleri... Aynalı güneş gözlüklerinde yuvarlak çerçeveler dikkat çekiyor.
Aynalı güneş gözlükleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder