28 Mart 2013

Trend: Bilekten Bağlı Sivri Burun Ayakkabılar


Platform ayakkabıları bir süreliğine unutun! Yeni sezondan platformsuz bir ayakkabı almak istiyorsanız, tercihlerinizden birini bilekten bağlı ve sivri burunlu ayakkabılardan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Hem çok popüler hem de çok şık; ünlülerden, moda editörlerine kadar giymeyen kalmadı. Üstüne üstlük sadece 2013 bahar/yaz sezonunda değil, önümüzdeki kış sezonunda da bilekten bağlı ayakkabıları sık sık göreceğiz...

Olivia Palermo (Foto: Vanessa Jackman)

Bu sezon özellikle beyaz renginin (beyaz renk her tür ayakkabı hit!) popüler olduğu bilekten bağlı sivri burunlar siyah, nude, metalik ve şeffaf renklerde dikkati çekiyor. Sadece topukluları değil, topuksuz düz modeller de revaçta. Ancak bu model ayakkabıları kısa bacaklı ya da kısa boylu hanımlara pek önermiyorum. Esasında, sivri burun bir ayakkabı bacakları olduğundan uzun gösterir. Ancak bu ayakkabılarda bilekteki çizgi bacak boyunu keserek boyunuzun olduğundan daha kısa gözükmesini sağlar. İllüzyon ama gerçek (: Boy sorunu olup ille de giymek isteyenler uzun topuklu ve bilekteki bağı ince olanları tercih edebilirler.

 Kim Kardeşyan
Jennifer Lopez
 Christine Centenera
 Barbara Martelo
Shoes and Sashimi
 

3 yorum:

  1. evet her yerde var hatta zara da gördüğüm de çok hoştu

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. aldım bir tane zaradan ben de..

    YanıtlaSil
  3. bu tarz ayakkabılarla adeta aşk yaşıyorum. platformu oldum olası beğenmem, kaba gelir. bu ayakkabılarsa inadına zarif, bilekteki şerit ince ya da kalın farketmeden çok kibar duruyor. hatta son görseldeki ayakkabının siyahını sipariş ettim bile :)

    http://madspepper.blogspot.com/

    YanıtlaSil