23 Nisan 2013

Kate Middleton: Mulberry Mint Manto


Düşes Kate Middleton, geçtiğimiz pazar günü Windsor Kalesi'ndeki izci törenine katıldı. Görünen o ki Düşes'in karnı artık belirginleşmeye başlamış. Kendisi her zamanki gibi şık ve zarif bir şekilde yerini almış... Kıyafeti için pastel tonları seçen Düşes, mint yeşili mantosunu sezonun gözdelerinden nude rengi aksesuarlarla tamamlamış. Düşes'in mantosunun markası Mulberry. Seçtiği manto tüvit kumaştan ve mantosu %100 koton'dan yapılmış. Mint rengi mantonun çiçek şeklindeki büyük düğmeleri ve Peter Pan yakası dikkat çekiyor.

Mulberry mantonun fiyatı yaklaşık olarak 5400 TL...


Şapkası zaten artık Kate Middleton'un favori aksesuarlarından biri olan Whiteley Cappuccino şapka... Yukarıdaki fotoğrafta asıl önemli detay, Düşesin artık bir köşeye ayırdığını düşündüğüm LK Bennett Nude renk ayakkabıları... Havalar biraz düzelince bu ayakkabıların tekrar ortaya çıkacağını düşünebilmeliydim (: Düşesin şapkası ve ayakkabıları dışında aşina olduğumuz Kiki McDonough yeşil ametist küpeleri dikkat çekiyor. Küpeler kıyafetini tamamlayan güzel bir detay olmuş.

Kiki McDonough

Düşes'in kıyafetindeki bir diğer detay ise yeni olan clutch çantasıydı. LK Bennett Avona çanta rengi ve modeliyle çok beğendiğim bir seçim oldu. Avona çanta yaklaşık olarak 540 TL. Çantanın mavi, sarı ve gri renk seçenkleri de mevcut.


Birazcık kilo alan Kate Middleton sizce de çok güzel görünmüyor mu? Bu arada Düşes ve annesi Carole Middleton bebek alışverişindeyken Hello Dergisi tarafından fotoğraflanmışlar. Tabi ki hemen derginin kapağına taşınmış bu mevzu. Fotoğraflarda Kate'nin taşıdığı çanta (gri olan)  Tod's markaymış. Çantanın modelinin adı D-Styling Shopper... Fiyatı da yaklaşık 3400 TL... Peter pan yaka bluz giyen Kate Middleton, kıyafetini jean pantolonuyla tamamlamış. Düşes, bebek odası için alışveriş yapmış (:

 Hello, 20 Nisan 2013

1 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIN VAR GARDIROP KEDİSİ:d BENİMDE BLOGUMU TAKİP EDERSENİZ SEVİNİRİM.http://lovevintagemachine.blogspot.com/

    YanıtlaSil