11 Nisan 2013

2013 İlkbahar/Yaz Manikür Trendleri


Tırnak süsleme sanatı nam-ı diğer Nail Art hayatımıza gireli çok oldu... Tırnak süsleri, görsel şölen sunan manikür setleri ve iddialı renklerde ojeler derken, tırnakları moda trendleri açısından ele almamak büyük hata olur... Tırnaklarımız da yeni sezona uyum sağlamalı ! 2013 İlkbahar/Yaz sezonu manikür trendlerini yakalamak için şimdi bahsedeceğim bir kaç noktaya dikkat etmeniz yeterli... 


Nude Tırnaklar

Ten renginde tırnaklar sezonun en dikkat çekici manikür trendlerinden biri... Varlığıyla yokluğu bir gibi olan ojeler dışında uçuk pembe ojeler de sezonun hitlerinden.  Aslında anahtar nokta ne renk seçerseniz seçin, o rengin en uçuk ve en belli belirsiz tonunu kullanmak. Hülasa, pastel renkler hit.


Beyaz manikür

Beyaz renk özellikle bahar sezonunun en öne çıkan manikür trendi... Chanel'in inci beyazı ojelerinin yarattığı bu eğilim yazı da etkisi altına alacağa benzer.


Süslü tırnaklar

Boncuklar, parlak taşlar, tırnak süsleri ve çıkartmalar... Tırnaklar dekoratif süslemeleri ile hem şık hem de göz alıcı ellere dikkat çekiyor.


Parlak renkler

Parlak kırmızılar, mint yeşili, zümrüt yeşili, iddialı maviler, morlar, turuncular... Sezonun parlak renklerini tırnaklarınıza da giydirebilirsiniz.


Yarım ay manikür

Bir Dita Von Teese klasiği olan yarım ay manikür, yeni sezonda popüler bir manikür çeşidi. Yarım ay manikür örneklerini incelemek için tık tık.


French Manikür

Fransız manikürü bilinen klasik haliyle trend olmaya devam ederken, yukarıda gördüğünüz nude ve siyah renklerle uygulananı sezonun en dikkat çeken manikür çeşitlerinden biri olmaya aday...


Metalik renkler

Parlak, pırıltılı, janjanlı ojeler öne çıkıyor lakin özellikle yukarıda gördüğünüz gibi ayna etkisi bırakan metalik renkler çok daha popüler.


İki ton manikür

Sadece iki farklı renkten oluşan manikür modelleri revaçta. Tırnaklarda Color Block etkisi sürüyor. Siyah ve beyazı yani monokromu es geçmeyin. İki renk manikür örnekleri için tık tık.


 Nail Art

Nail Art her daim favori... Bu sezon geometrik ve etnik desenlerin öne çıkmasıyla tırnaklarda da bu tarz nail art örneklerini bol bol göreceğiz.


Mat Manikür

Geçtiğimiz kış trend olan mat ojeler ya da mat manikür, 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda da trend olmayı sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder