17 Nisan 2013

Kısa Kısa Coachella Trendleri

 Alessandra Ambrosio

Her yıl Kaliforniya'nın Coachella Vadisi'nde düzenlenen müzik festivali bu yılda ünlülerin akınına uğradı. Coachella Müzik Festivali'nin kendine ait bir havası dolayısıyla da modası olduğunu düşünsem de sezonun moda trendlerinden ve hitlerinden etkilenmemesi imkansız... 2013 yılının birbirinden güzel yaz trendleri Coachella Festivali'ne katılan ünlüler tarafından bakalım nasıl yorumlanmış...
Katy Perry

Festivalin en dikkat çeken temaları Hippi ve Kovboy şıklığıydı . Çiçekli elbiseler, maxi elbise ve etekler, dantel, püsküllü deri çantalar, kovboy botları, chelsea botlar, sandaletler, deri kemerler ve saç bandları dikkat çeken detaylardan. Özellikle çiçekten taçlar ve boho tarzında saç aksesuarları çok gözdeydi.

Lucy Hale

Coachella'nın yıldızı her zaman olduğu gibi kot şorttu. Ancak bu sene kot şortlarda trendlere uyum sağlamış. Yüksek bel kot şortlar çok fazla katılımcının tercih ettiği bir seçim oldu. Kot şortların boyları kısa...

Emma Watson
 Alessandra Ambrosio

Coachella Festivali'nin ikinci hit trendi ise şüphesi kısa üstler (Cropped Tops). Ünlüler ve festivale katılanlar bikini üstlerini andıran modellerden kısa tişörtlere kadar bir çok modelini giydiler.

Katy Perry
 Julianne Hough

Çiçekli, geometrik ve etnik desenler festivalde her yerde... Bazı katılımcılar feminen şık elbiselerle de festivale gelmişlerdi. Bu elbiselerde de desenler ve baskılar göze çarpıyor.

Solange Knowles

 Alexa Chung
 Kate Bosworth
 Diane Kruger
 Vanessa Hudgens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder