27 Nisan 2013

Kate Middleton: Topshop Puanlı Elbise

 

Kate Middleton, dün Warner Bros Stüdyoları'nın açılışına eşi ve Prens Harry ile birlikte katılmış. Oldukça eğlenceli geçen açılışa Kate Middleton'un güzelliği ve şıklığı damgasını vurmuş kesinlikle... Puanlı siyah-beyaz elbisesi, siyah ceketi, siyah ayakkabıları ve yine siyah renk clutch çantasıyla hem çok şık hem de duru görünmüyor mu?

 Böyle olur Royal selamlama...

Çoğu kez mütevazılığı ile andığımız Kate Middleton, bugün de seçimini ulaşılabilir bir markadan yapmış. Topshop'tan beyaz üzerine siyah puanlı elbisesini çok severek giydiği siyah Ralph Lauren ceketiyle tamamlanmış. Elbisenin Topshop'un Maternity yani hamilelik koleksiyonuna ait olduğundan bahsedilmiş ama ben aşağıdaki elbiseyi görünce öyle olmadığını düşünmeye başladım.

Topshop Kısa Puanlı Elbise - Yaklaşık 105 TL


Düşes Kate Middleton, Ralph Lauren ceketini ve yine favorisi olan Episode Angel ayakkabılarını Topshop elbisesiyle kombinlemiş. Ben böyle bir açılış için kıyafetinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Bir de lüks ve High Street markaları beraber giymesi pek bir hoşuma gitti. Ama en önemlisi, 7 aylık hamile bir kadın için gerçekten fantastik bir görüntüsü var. Adeta imzası haline gelen güzel saçları ve dozunda makyajıyla Kate su gibi  (:


Kate ve eşi William bir ara Harry Potter'in setine girip sihirli değnekleriyle büyü yapmışlar. Gerçekten çok sevimliler (:

 Gif: Tumblr
Fotoğraflar: Daily Mail

2 yorum:

  1. bebişin cinsiyeti belli değil mi ya??
    neredeyse aynı anda hamile kaldık kate ile o benden daha iyi :(

    ah ahhhh

    YanıtlaSil
  2. @minerva Bebeğin cinsiyeti bellidir mutlaka ama açıklanmadı bildiğim kadarıyla...
    Kate'in zarif bir fiziği var hem zayıf hem de uzun boylu. Hamilelikte de avantaj sağlıyor tabi.

    YanıtlaSil