23 Temmuz 2013

Miranda Kerr'in Yaz Stili


Miranda Kerr çok başarı bir supermodel ama giyim zevki de en az modelliği ile yarışacak kadar başarılı... Stilinde çıtayı sürekli yükselten güzel yıldız, bu yaz da giydikleriyle eforsuz şıklığın ne demek olduğunu dosta düşmana göstermeye devam ediyor. Miranda Kerr stilinde klasik ve Preppy parçaları çok fazla görsek de sokak stilinde rahat ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor. Miranda Kerr yaz sezonunun olmazsa olmaz parçalarını stiline nasıl yansıtmış, bir bakalım... 
Klasik stilinde 1950'lerin Parizyen stilini gösteren Miranda, Casual kıyafetlerinde Preppy ve Boho şıklığını yansıtıyor. Yazın şapka, gözlük ve sandaletlerden vazgeçmeyen ünlü model ünlü tasarımcıların en şık ve en ikonik çantalarını da kullanmayı ihmal etmiyor. Miranda Kerr'in yaz için eforsuz şıklığında iddialı renk ve desenlerdeki elbiselerin önce çıktığını görüyoruz. Maxi etekleri de her daim giydiği gözlemlenen Miranda, salaş bir bluzla tamamladığı kıyafetini botlarla ya da sandaletlerle tamamlıyor.

Miranda Kerr bütün yaz boyunca özellikle sokak stilinde giydiği kıyafetleri derlemeye çalıştım. Miranda'nın stilinin ilham vermesi dileğiyle!



İmajlar: Dailymail ve JustJared

4 yorum:

  1. Off çuval giyse yine tarz yapar bu kadına aşığım!!!!

    YanıtlaSil
  2. @modavesaire Bence de, aynen katılıyorum. Hastasıyız (:

    YanıtlaSil
  3. Harika kombinler. Hatun işi biliyor ve çocuğu da çok tatlı maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eliza bennet Bence de Miranda hata yapmıyor. Benim favori selebiriti bebeğim Flynn (:

      Sil