10 Temmuz 2013

Trend: Patenci etek


Şimdi bu yeni bir trend mi? Cevap veriyorum: Tabi ki hayır! Ama modanın gidişhatı çoğunlukla geri dönüşlerden oluştuğundan, bu durumu garip karşılaşmamak lazım. Bundan bir kaç yıl önce de trend olan patenci etek (skater skirt) ve patenci elbiseler son 2 yıldır çok popüler. Deri olanlarını sık sık gördük ama artık şifondan tutun da diğer kumaş çeşitlerine kadar bu etek ve elbiselerden görmek mümkün. İyi, güzel ama patenci eteklerin biraz riskli bir etek modeli olduğunu hepimizin kabul etmesi gerek.


Olivia Palermo

Elbiseler biraz daha risksiz, çünkü tek parça ve düz renk bir seçim yapıldığında kendinize yakıştırma şansınız fazla. Riskli olanlar, patenci etekler... Ben bu etekleri kilo sorunu olanlara asla önermiyorum çünkü insanı olduğundan daha kilolu gösterecek bir model. Uzun boylular etek boyunu fazla kısa kullanmazlarsa bence rahatlıkla giyebilirler, aksi taktirde çocuksu bir görüntü oluşabilir.
Kısa boylu ya da minyonsanız önerim, etekle aynı renkte ayakkabı ve çorap giyerek kullanmanız. Böylece boyunuz daha uzun gözükecek ve etek de kombinasyonun içinde göze batmayacaktır. Topuklu ayakkabılarla giyerseniz bacak boyunuz daha uzun görükecektir. Yaz ayları için önerim ise eteği ten rengi ayakkabılarla tamamlamanız... Bunun için cilt renginize yakın tonda bir ayakkabı seçmenizi öneririm.

 Victoria Beckham

 Cherly Cole

 Sincerely Jules

İmajlar: Tumblr, Pinterest, Sincerely Jules

1 yorum: