19 Temmuz 2013

Trend: Pembe elbise


Pembe bu yazın en tatlı renklerinden biri, özellikle neon pembeleri hemen her giyim parçasında görmeye alıştık. Bu yaz dikkat çeken asıl parça bence pembe elbiseler. Hatta o klasik yakıştırmayı yapıp, LDB'yi "Little Pink Dress" olarak zikredesim var ama pembe elbiselerin minileri olduğu kadar midileri de maxi'leri de gözde... Renk tonu olarak parlak nam-ı diğer Barbie pembesi, uçuk pembeler pek popüler. Sokak stilinin yanı sıra ünlüler de pembe elbiseleriyle sıklıkla boy göstermişler.

Blake Lively

Eğer neon pembe bir elbiseniz varsa tavsiyem nude renkli ayakkabılarla tamamlamanız. Gerçekten bu iki rengin uyumu gözlere bayram ettiriyor. Tabi ki bu sadece bir öneri yoksa neon pembe siyahtan beyaza lameden doreye bilumum renkte ayakkabıyla güzel bir uyum sağlıyor. Desenli ayakkabıları da unutmamak lazım tabi ki... Pastel pembeleri tamamlaması daha kolay ama benim pastel pembe elbiseler için favori, kesinlikle beyaz renk ayakkabı...

 Anna Dello Russo

 Emma Stone

 Hanneli Mustaparta

 Karla's Closet

 Pink Peonies

İmajlar: Tumblr, Pinterest, Pink Peonies

4 yorum:

  1. Yok pembe hiç bana göre değil ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yasemin Ben de giyinirken çoğunlukla siyah ya da beyaz-krem arasındaki renkleri seviyorum. Ama yakıştıranda da güzel duruyor işte.

      Sil
  2. Pembe fark yaratır mutlaka, ancak risk almamak için dengeli kullanmak gerekir.Özellikle aksesuar seçiminde...Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Petek Uluğ Kesinlikle öyle, zaten iddialı bir renk fazla abartılırsa göz yorucu bir kombinasyona imza atılmış olur. Sevgiler...

      Sil