24 Eylül 2013

İndirim kuponu mu aramıştınız?


O indirim kuponunu pek de uzaklarda aramanıza gerek yok. Benim gibi giyim alışverişlerinizi online sitelerden yapmaya bayıldığınızı biliyorum. Hatta indirimli online alışveriş yapmayı daha çok sevdiğinizden adım gibi eminim!(: Siz de benimle aynı fikirdeyseniz, tek yapmanız gereken indipon.com'un güncel indirim kuponlarını takip etmek ve tabi ki onları online alışverişlerinizde kullanmak.

Kısa tabiriyle indirim kuponu dediğimiz şey, online alışveriş sitelerinde yapılan indirimlerden yararlanmak için oluşturulmuş, sayı ve harflerden meydana gelen kısa bir koddur. Mesela 1v1y ya da Morhipo gibi online giyim sitelerinden alışveriş yapmadan önce, güzel bir indirim kuponu bulduktan sonra alışverişi tamamlamak her zaman daha akıllıcadır ;) Tabi ki,  bunun için alışveriş yapacağınız online alışveriş sitesinin indirim kuponu olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Ancak telaşa mahal yok, aradığınız indirim kuponlarını sizlere sağlayacak adres, indipon.com... Tanıyıp bildiğimiz, hatta sıkça alışveriş yaptığımız bir çok büyük online alışveriş sitesine ait indirim kuponlarını, indipon.com adresinde bulmanız mümkün.



Sürekli güncellenen indirim kuponlarından her daim haberdar olmak için indipon.com'u sık kullanılanlarınıza eklemeniz benden tavsiye. Bu şekilde indirim kuponu olan bir ürünü, indirimden yararlanmadan satın almanız da söz konusu olmaz. Bu arada siteyle alakalı tüm yenilikleri indipon.com'un blogu indipon.com/blog adresinden takip edebilirsiniz.
Online alışveriş yapmadan önce cebinizden daha fazla para çıkmaması için bu siteyi mutlaka ziyaret edin: http://www.indipon.com/

2 yorum:

  1. Sevgili Gardrop Kedisi yazıların her zaman çok güzel oluyo ama bu seferki yazın çok faydalı olucak hissediyorum :) çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Begum Teşekkür ederim Begüm. Faydasını bol bol görmen dileğiyle (: Sevgiler...

      Sil