22 Temmuz 2023

2023 sonbahar sezonunun favori oje trendleri

 

Sıcaklık ve boğucu nem halen tüm zamanların en yüksek seviyesindeyken, sonbaharın yaklaşmakta olduğuna inanmak zor... Ancak, yeni sezonun yeni güzellik trendleri kendisini şimdiden hissettirmeye başladı bile! Koyu kahverengi dumanlı gözlerden bakır saç renklerine kadar serin havadan esinlenen toprak tonları, sonbahar güzellik modasını domine edecek. Sonbaharın tırnak oje trendleri geleneksel olarak mevsime özgü hüzünlü tonlara ağırlık veriyor, lakin taze bir dokunuş için birkaç canlı renk de içeriyor.

Elma şekeri kırmızısı

Parlak bir elma şekerini anımsatan bu kırmızı renk belki de sonbahara geçiş için harika bir oje rengi. Aslında parlak kırmızı her zaman klasiktir ve yaz sonuna da pek yakışır. Hemen her tırnak şekline ve uzunluğuna yakışması da bu oje rengi için bir avantaj...

Kahverengi tonlu ojeler

Sonbahara yakışan renklerden kahverengi bu sefer tırnakları süslemeye geliyor. Koyu ve açık tonları fark etmiyor. Kahverengi ojeler hem mat hem de parlak şekilde kullanılabiliyor.


Çimen tonlarında ojeler

Yeşil, bu sezonun öne çıkan tırnak renklerinden biriydi ve yaz boyunca çıkışını sürdürdü. Şimdi, kış sezonuna başlarken bu rengin yine popüler oje renkleri arasında olduğunu göreceğiz.


Portakal tonlu ojeler

Bu kışın en parlak ve en tatlı renklerinden biri olabilir... Ağaçların turuncuya dönen yapraklarından ilham alan bu renk ojeler sonbahar sezonunda parlak tonları kullanmanın güzel ve trend bir yolu... Yanık turuncu ve balkabağı tonları daha revaçta olacak.


Şarap tonlarında ojeler

İşte benim en sevdiğim oje trendi bu... Aslında trend değil klasik desem daha doğru olur. Şarap tonlarındaki ojeler bana göre sonbahar ve kış için kullanılabilecek en zarif ve en şık renklerden biri... Bu trendi uygularken siyaha benzeyen koyu bordoları ve şarabi bordo tonlarını kullanabilirsiniz.


Nude tonlarda ojeler

Sessiz lüks akımı ile ön plana çıkan nude renkler önümüzdeki sezonu da etkilemeye devam edecek. Daha az bakım gerektiren ve kısa tırnaklarda bile çok güzel görünen nude tonlar favori oje renkleri arasında yerini alıyor.


Karbon mavi tırnaklar

Sonbaharda mavinin değerli taş tonları ön plana çıkıyor. Bu eğilim, özellikle daha kısa tırnak uzunlukları için kullanılıyor.


Leylak tonları

Barbie pembeleri yerini daha yumuşak renklere yani leylak renginin tatlı tonlarına bırakıyor. Bu renk sezonun temel renk trendlerine uyum sağlarken sakin tonuyla hemen her gün kullanılabilir bir seçenek...


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder