21 Eylül 2013

New York Moda Haftası Sokak Modası


Biz kış için alışverişimizi yaparken, önümüzdeki 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonları moda haftalarında görücüye çıktı bile. İlk olarak New York Moda Haftası gerçekleşti. Bir çok defilenin yapıldığı moda haftasının en ilginç tarafı ise sokak modası! Gelecek sezonun trendleri hakkında verdiği ip uçları, değişik kombinasyon fikirleri ve her daim ilham vermesiyle moda haftalarındaki sokak modasının ayrı bir yeri var. Fotoğraflarla da olsa birazcık New York sokaklarında gezinmeye ve stil ip uçları almaya ne dersiniz?



4 yorum:

  1. Ece Şukan ve Olivia Palermo her zaman favorilerim!!!!

    YanıtlaSil
  2. Ya, yanlış bir yorum olacak ama, en klişe tabiriyle, moda insanın kendisine yakışanı giymesi değil miydi? Ben burada uyumsuzluktan doğan uyum görmüyorum, uyum bile görmüyorum, sadece kargaşa ve birbiriyle asla bir araya getirilmemesi gereken parçalar görüyorum. Belki de moda o eski 'sıkıcı' kuralları kaldırıp "her parça birbiri ile giyilebilir, özgürlük vakti!" demiş olabilir ama kadınlar feminen değil, maskulen değil, androjen bile değil, sadece bir acayip görünüyorlar.

    İnanın, yıllar sonra bu fotoğraflara bakıp "2010-2019 arasında bize neler olmuş böyle" diyeceğiz, zira bu utancı taşıyan bir de 80ler vardı neon renkleriyle.

    Bu derece yerden yere vurmak istemiyorum ama cidden; abartılı, göze batan, rahatsız edici, çirkin anlamda dikkat çekici, göz yorucu bir moda değil mi bu?

    Düşes gibi olmak lazım bence giyinirken, asil ve güzel. Fazla geleneksel gözükmek istemiyorum ama güzel gözükmüyorlar bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel yazmishsiniz. Benimde icimden gecenler...

      Sil
  3. yine haRİKA FOTOGRAFLARR_____

    YanıtlaSil