17 Eylül 2013

Trend: Metalik pantolonlar

 

Metalik pantolonlar 2013-2014 kışının öne çıkan trendlerinden...

Ya da metalik jean pantolonlar... Bildiğiniz üzere metalik parçalar bir kaç sezondur popüler. Geçen kıştan bu kışa etkisi azalmayan bu trendi 2013-2014 kışında pantolonlarda sık göreceğiz. Bu sezon barok ve rönesans akımlarının altın ve gümüş tonlarını da öne çıkartmasıyla bu pantolonların bir adım daha öne çıktığını söylemek mümkün. Metalik pantolon deyince, işin içine metalik taytlar ve legging'ler de giriyor. Biraz iddialı bir parça olarak gözükse de doğru parçalarla birlikte giyildiğinde çok hoş göründüğünü söylemek lazım...

Metalik pantolonları nasıl giymeliyiz?

1- Basic üstlerle: Beyaz ve sade bir tişörtle metalik pantolonlar harika görünüyor. Tabi bunu beyaz yerine siya ya da nötr renklerdeki tişörtlerle de düşünebiliriz. Bunu kış sezonuna uyarlarsak nötr renklerde sade kazaklar, hırkalar, düz renk blazer ceketlerle birlikte giyilmesi güzel sonuçlar verebilir.

2- Klasik ayakkabılar ile: Klasik ayakkabıdan kastım, düz renk; örneğin siyah bir stiletto ile metalik pantolonu birlikte giymek. Stiletto'ya ek olarak sade tonlarda babetler, Chelsea botlar, bağcıklı botlar da bu pantolonlarla gayet güzel görünüyor.

3- Abartılı ve basit bir görüntüden uzak durmak için takı seçiminde de sadelikten yana olmak gerekiyor. Az sayıda, sade takılarla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 


1 yorum:

  1. açıkçası kışın seviyorum ben bu pantolonları tek basşına bile düz bir kazakla ayrı havası oluyor
    sevgiler bloğuma beklerim

    http://fashionbykitty.blogspot.com/

    YanıtlaSil