5 Eylül 2013

Yakı[şık]lı: Joseph Gordon-Levitt


Joseph Gordon-Levitt, 1981 yılında doğmuş, ABD'li başarılı bir film kariyeri olan yetenekli bir oyuncu... Şirin ve karizmatik sıfatlarının vücut bulduğu ünlü aktör, sadece sinema kariyeriyle değil, giyim tarzı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle gittiği davetlerde ve kırmızı halı gecelerinde her zaman şıklığıyla ön plana çıkıyor. Takım elbiselerden asla vazgeçmiyor. Üzerine tam oturan ceketleri, desenli gömlekleri ve çeşit çeşit kravatları ile yaptığı kombinasyonların eforsuz şıklık arayan erkekler için ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.



Joseph Gordon-Levitt'in kıyafetlerinde çoğunlukla hakim olan ceket-gömlek-kravat üçlüsünü kimi zaman ceketle aynı renk ve desendeki pantolonla kimi zaman da, kot pantolonla tamamlıyor. Desenlerden kaçmadığını gördüğümüz ünlü aktörün kareli ve ekose desenleri çok fazla tercih ettiği görülüyor. Renk olarak mavi ve tonları, lacivert, gri ve siyahı çok sık kullanan oyuncu spor ve klasik giyim parçalarını bir arada kullanmakta oldukça başarılı. Bu arada her daim gördüğümüz, yakasına iliştirdiği kırmızı buton, kendisine ait "hitREcord" adlı prodüksiyon şirketinin simgesi... 
Reel hayatında çok şık giyinen ünlü oyuncunun etkisinden midir bilinmez, Inception filminde canlandırdığı Arthur karakteri de oldukça şık giyiniyordu (:

 Inception - Arthur

 
 Fotoğraflar: JustJared

2 yorum:

  1. canım o sadece "şirin ve karizmatik sıfatlarının vücut bulduğu ünlü aktör" değil aynı zamanda sexyliğin vücut bulduğu ünlü bir aktör :))

    xoxo,
    Enda,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Enda Evet yahu, dillendirmeyeyim dedim ama bak şimdi (: Hastasıyız ! xoxo benden de (:

      Sil