12 Kasım 2013

Yakı[şık]lı: Adam Gallagher


Yakışıklı köşesinde ABD'de yaşayan  ve henüz 22 yaşında olan Adam Gallagher'i mercek altına almaya karar verdim. Aslında kendisini Lookbook vesilesiyle aylardır takip ediyorum. Ve itiraf ediyorum; Adam'ın stili kesinlikle bağımlılık yaratıyor. Bu genç yaşta nasıl böyle mükemmel bir moda anlayışına sahip olur insan, aklım almıyor. Çok yakışıklı olmasının yanı sıra çok da iyi bir model olması Adam'ın stiline artı getiriyor.  Beyler, sözüm size: Adam'ı takip edin ve stilinden lütfen feyz alın!

Adam Gallagher, stilini alternatif olarak tanımlamış. Ben onun stilini biraz İtalyan erkeklerine benzetiyorum. Stilinde yoğun bir Preppy (Kolejli) havasının olduğu da aşikar. Adam en fazla Topman, Rag & Bone ve H&M markalarından giyiniyor. 3 yıldır stil blogu olan Adam, aksesuarlara da fazlasıyla düşkün. Özellikle güneş gözlüğü, çanta ve saat gibi aksesuarlara takıntı derecesinde düşkün... Son olarak New York Moda Haftası'nda Marc Jacobs'la işbirliği yapan blogger'ı yakın gelecekte daha çok konuşacağız gibi geliyor. Adam'ın Lookbook hesabını takip etmek burayı, blogunu ziyaret etmek için burayı tıklayın.



14 yorum:

  1. tarzını çok beğeniyorum ben de,yakışıklı bir adam aynı zamanda,ama gay sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceren92 Tarz süper, eh bir de yakışıklı... O kadar kurcalamadım (:

      Sil
  2. 22 yasında mı?nasıl güzel bir tarzı var aslında bazı kombinleri biraz feminen ama ona rağmen coj begendim,aslında biraz fazla zayıf ama ona yakışmış,tam bir erkek güzeli sanırım takip ettiğim ilk erkek blogger olucak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nazlı Ece Bence çok başarılı, bana feminen gelmedi sadece fazla özenli ve aksesuarları sık kullanıyor. Belki ondan feminen gelmiş olabilir. Bence de erkek güzeli (: Takipteyiz.

      Sil
  3. Tarxi guzel fakat bana gore cok feminen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aner Tarz müthiş, feminen gelmesine şaşırdım. Sevgiler...

      Sil
  4. Feminen? Bence oldukça erkeksi hatta bu yüzden ben 30 yaşına yakın diye düşünüyordum yaşını duyunca şaşırdım.Gerçi ne giyse yakışır o kadar yakışıklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Duygu Aynen, ben de yirmilerinin ortalarında bir yerde diye düşünmüştüm (: Tarzı bence de feminen değil, çok çok şık (: İşte yakışıklılığa bonus olarak çok özenli giyiniyor kendisi. Sevgiler...

      Sil
  5. yani harika eksisk bile kalır tarzı için evet şunu kabul ediyorum vazi aksesuar seçimleri özellikle çantaları onu biraz feminen bir tarza büründürmüş bazı postlarda ama geneli harika benimde küçük bir oğlum var takibime alıcam bu bloğu ve sıkça faydalanacağım tabiki kıyafet kombinleri ve renk seçimlerinde bu arada iyiki varsın sayende bir sürü moda bloğu tıklayıp bir anda takip edebiliyorum harika bir bloğun var diğer bloglar gibi değilsin çok farklı bir çizgin var ve tam moda bloğusun işte alkışlıyorum her daim seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tarkanın Annesi Beğenmenize çok sevindim Yakı[şık]lımı (: Oğlunuzun da çok şık bir tarzı olacağına eminim annesinin vizyonu sayesinde...

      Blog hakkında söyledikleriniz beni çok mutlu etti, çok teşekkür ediyorum. Gururlandım şimdi! Siz de iyi ki varsınız, hep diyorum; sizin gibi takipçilerim olmazsa yazıp çizmenin, paylaşmanın ne tadı ne de anlamı kalır! Sevgilerimle...

      Sil
  6. Tarzı iyi fakat yabancı ülkelerde genelde tanınan kişilertarzına genelde dikkat ediyor adam gallager bunun örneklerinden ama bir david beckham gibi her günü stil moda olan biri görmedim henüz .

    YanıtlaSil
  7. Ne zaman dogdugunu biliyor musunuz

    YanıtlaSil