6 Aralık 2013

Recycle Kate: Roland Mouret Lombard Elbise

 

Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte Mandela'nın hayatını anlatan "Mandela: Long Walk To Freedom" adlı filmin İngiltere'deki galasına katıldılar. Kırmızı halıda yürüyen Düşes, yine daha önce giydiği ve o zaman da benim çok beğendiğim krem rengi Roland Mouret Lombard elbisesini yeniden giymiş. Tabi bu sefer farklı takı, ayakkabı, çanta hatta hatta farklı bir saç modeliyle karşımızda!


Ah biliyorum, eğer siz de benim gibi elbiseyi tanımışsanız, öncelikle gözünüz o boynundaki Statement kolyeye takılmıştır (: Düşes sürprizlerle dolu gerçekten... Bu kolyeyi gözüm bir yerden ısırıyor diye düşünüp dururken, imdadıma kolyenin id'si yetişti! Kolye Zara. Muhtemelen yarından sonra stoklarda kalmayacak, yeni sezon ve 69 lira 95 kuruşluk fiyatıyla her gardıroba girebilecek harika bir parça! Henüz stoklarda varken kolyeyi incelemek isteyenler tık tık.

Zara Sparkly Crystal Bead Necklace

Çok değil, bir gün önce Kraliçe'den ödünç küpe ve taç takmıştı. Şimdi de Zara'dan gayet ulaşılabilir bir kolye ile kırmızı halıda yürüyor. Ben bu kadına cidden bayılıyorum yahu! Hey neyse, çantasıyla devam edelim. Clutch çantası daha önce görmediğimiz bir parça. Mullberry'den ve yaklaşık olarak 1650 TL değerinde... Süet çantayı bulamadığımdan, görsel olarak aynı modelin deri olanını paylaşıyorum.

Mulberry Bayswater Cüzdan/Clutch

Düşes'in ayakkabıları ise Prada... Süet ayakkabılar Neiman Marcus'ta halen satışta. Fiyatı ise yaklaşık 1430 Türk Lirası. Ayakkabıyı incelemek isteyenler buradan detaylarına ulaşabilirler.

Prada Suede Round-Toe Pump


Kate'in bir farklılığı da saçlarını bu kez toplatması... Ben saçlarını zaman zaman toplatması konusunda hep yazıyorum bıkmadan usanmadan, ancak hala güzel bir topuz görebilmiş değilim (: Neyse buna da şükür diyorum; gevşek at kuyruğu yakışmış, hiç olmazsa kolyesi ön plana çıkmış bu şekilde...


Kate'in geçen yıl Mayıs ayında aynı elbiseyi giydiği post'a göz atmak için tıklayın. Sanki Kate biraz kilo almış da elbise üzerine tam olmuş gibi. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama geçen yıl elbisede bolluklar var gibi... Ya da çekim açılarından ben öyle algıladım. Hülasa,  Kate Middleton'un seçimi hatta bu şık elbiseyi yeniden giymesi çok hoşuma gitti. Zara kolye güzel bir detay olmuş, kendisi de çok hoş ve zarif görünüyor. Gayet asil, Düşes değil prenses olmuş yine (:

Fotoğraflar: Dailymail

6 yorum:

  1. 70 TL'lik kolye 1650 TL'lik, pazardan da alınsa aradaki fark anlaşılmayacak modelde küçücük minicik mulberry clutch??? bu konuda da bi yorum gerekiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuuce D. Kate Middleton bunu sürekli yapıyor. İlk kez yaptığı bir şey değil, daha önce de Zara ve Topshop'tan ulaşılabilir fiyatlara bir çok parça giydi ve bunları lüks markalara ait ayakkabı, çanta vb. aksesuarlarla tamamladı. Üstelik daha geçen gün paha biçilmez Kraliyet tacı takan bir kadın bu. Diyorum ya, sürprizlerle dolu bir kadın! (:

      Sil
  2. Eminmisiniz kolyenin zaradan olduguna?:) model ayni olup deyerli'de ola bilir. cunki boyle statement kolyeler cok var. Zara gibi markalarda cok taklit oldugu icin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aysel Evet, İngiliz basınında bir çok gazete tarafından yazıldığına ve Kraliyet tarafından yalanlanmadığına göre Zara'dan olduğu doğrudur. Ben pek de şaşırmadım, dediğim gibi Düşes'in çok sık tercih ettiği markalardan biri Zara... Bir de bu tarz Fast Fashion ürünlerle lüks markaları bir arada kullanmayı seviyor.

      Sil
  3. dusesin elbisesinin yirmaci biraz kisalmismi ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @büşra Fotoğrafların açıları aynı değil, bana yırtmaç boyu aynı gibi geldi. İzlediğim videosunda bir fark göremedim.

      Sil