14 Ocak 2014

2014 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri


2014 İlkbahar/Yaz saç trendleri, geçtiğimiz sezonun saç trendleriyle benzerlik gösteriyor. Özellikle saçlarda örgü trendinin yaz sezonunda zirveye çıkacağını söylemek gerek... Örgü demişken, balık sırtından, milkbraid'e, topuzların arasında görünen modellere kadar bir çok örgü modeli göreceğiz. Islak görünümlü saçlar bu sezon da popülerliğini korurken, atkuyruğu saçların sezonun önemli saç modelleri arasında yer aldığını belirtmek gerekiyor.
Bu sezon saçlarda aksesuarların oldukça mühim bir yeri var... Büyük, süslü tokalar, boncukla ya da zımbalarla süslenmiş saç bantları, eşarplar ve taçlar sezonunun dikkat çekici trendleri arasında yer alıyor. Çoğunlukla altın renginde metalik tokaları da önemli saç trendleri arasında saymak gerekiyor. "Bırak dağınık kalsın" formülünün uygulanacağı saçlarda dağınık ve yumuşak denizkızı dalgalarına ilaveten, dağılmış gibi görünen topuzlar da favori... İşte karşınızda 2014 İlkbahar/Yaz saç trendleri!

Yumuşak Dalgalar / Mermaid-like Waves

 Çiçekli Saç Aksesuarları / Floral Hair Accessories

 Dağınık Topuz / Messy Bun

 Düşük At Kuyruğu / Low Pony Tail

 Düz Saçlar / Straight Hair

 Fransız Topuzu / French Twist

 Islak Görünümlü Saçlar / Wet Hairs

 Retro Kıvırcık Saçlar / Retro Curls

 Metalik Saç Aksesuarları / Metallic Hair Accessories

 Örgü / Braid

 Saç Bandı ve Eşarplar

 Süslü Saç Bantları

 Yandan Ayrılmış Saçlar / Deep Side Partings

Asi Bob Kesim / Edgy Bob

6 yorum:

  1. böyle bir bloğu takip edip hergün farklı şeyler gördüğüm ve öğrendiğim için çok şanslıyım yine harika postlar ellerine sağlıkk _____________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğba Ben de senin gibi takipçilerim olduğu için çok şanslıyım ;) Eksik olma Tuğbacım.

      Sil
  2. birde modellerin yanı sıra saç renklerinede deyenirmisin canım______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm... Bu post'a saç renklerini de ekleyelim o zaman ;)

      Sil
  3. asi bob kesim dışında kısa saça yer yok sanırım bu yaz:( olsun ben zaten modaya uymamayı seviyorum gittim abuk bi boyda adı olmayan bi modelde kestirdim saçlarımı,ne küt ne omuz boyu tama garson beden :):) ama tek umudum elbet birgün moda olmayan şeyler modası çıkacak o zaman tüm sıradışılığımla arzı endam edeceğim :)
    şaka bi yana blogna bayılıyorum aradığım herşeye dair bir post var hergün ...harikasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İsabellamadhatter Pixie saç kesimi modası devam ediyor diye biliyorum. Ama bence saç modeli kişiye ne yakışıyorsa o olmalı... Trendlerden bağımsız bir şey benim için, hatta rengi de öyle. Sen nasıl seviyorsan nasıl yakıştırıyorsan öyle olsun saçın ;)

      Güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim, böyle düşünüyorsan ne mutlu bana. Ben de takip için teşekkür ediyorum. İyi ki varsın. Sevgiler...

      Sil