23 Ocak 2014

Trend: Leopar Desenli Topuklu Ayakkabı


Hani bloggerı ziyaret etsem aynı şeyi görüyorum şu sıra... Hepsini ortak noktası olan tek parça topuklu leopar desenli ayakkabılar... Bu ayakkabılar kış kombinasyonlarında neredeyse her parçayla şahane bir uyum gösteriyor. Manto ve kabanlarla çok yakışıyor. Özellikle Camel tonlarında mantolarla uyumuna diyecek yok. Bir diğer favorim ise Jean pantolon ile olan uyumu... Paçası katlanmış bir Jean pantolonla, leopar desenli bir Stiletto'nun uyumuna hayranım.



Bir diğer favorim ise siyah deri pantolonlarla leopar desenli topuklu ayakkabının birlikteliği... Bu kış zaten oldukça trend olan leopar modasının ayakkabıları etkilemesi harika sonuç veriyor. 2014 ilkbahar/yaz trendlerinde leopar desenli ayakkabıların yine kendine yer bulması biz leopar severler için sevindirici... Sanırım leoparı en fazla aksesuarlarda seviyorum ve ben de hakkımı leopar desenli Stiletto'lardan yana kullanıyorum. Bakalım stil bloggerlarımızın leopar ayakkabılı kıyafetlerini siz nasıl bulacaksınız?

 








1 yorum:

  1. leopar desen benim kesin dna da var :) büyük aşk yaşıyorum kendisiyle o yüzden ayakkabılarada ayrı bir güzellik katıyor______

    YanıtlaSil