13 Şubat 2014

Mikro Trend: Çanta Süsleri


Fendi'nin tasarladığı "Bag Bugs" çanta süsleri sezonun dikkat çeken mikro trendleri arasında yer alıyor. Bu minik tüylü canavarlar, özellikle moda haftalarının hit aksesuarlarından biri oldu, çıktı. 2014 ilkbahar/yaz moda haftası sokak modasında çantaları süsleyen Fendi canavarları, 2014-2015 sonbahar/kış moda haftası sokak modasında da ortaya çıkıyor. Fendi'nin çanta süsleri mikro bir trend oluşturarak çantalara iliştirilen anahtar, süs, eşarp vb. bir çok parçanın kullanılmasına da önayak oldu.


Özellikle şık anahtarlıkların çantalara takılması bu mikro trendin sonuçlarından biri... Tıpkı Fendi'nin şirin yaratığı gibi tüylü anahtarlıklar revaçta olsa da, hayvan figürleri, püskül, oyuncak şeklindeki anahtarlıklar da sıklıkla görülmekte... Fendi'nin şirin çanta süsü sokaklarda oldukça fazla görülse de, 800 dolarlık fiyatını öğrendikten sonra insanın gözüne o kadar da şirin gözükmüyor. İyisi mi, herhangi bir güzel anahtarlığı bu şekilde çantaya iliştirmek (:


2 yorum:

  1. takıp takıştırmak benim yaşamımın parçası DNA benim.sadece kendim degil çantalarıma,telefonuma,odamada herzaman birşeyler takıp takıştırmışımdır hatta çevremdekiler yapma ne çirkin duruyor deselerde ben beyeniyorum derim ama bak şimdi moda kızlar bana kızan arkadaşlarım senin bloğuna bakıp moda olduğunu öğrenirlerse ıkı güne kalmaz onlarda takarlar :) :) ______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Çok güldüm Tuğbacım, bence senin takıp takıştırdığın çirkin durmaz ben eminim (:

      Sil