18 Şubat 2014

Recycle Kate: Alexander McQueen Elbise


Kate Middleton, dün akşam Kraliçe Elizabeth ile birlikte Buckingham Sarayı'nda düzenlenen bir resepsiyona katıldı. Resepsiyon için daha önce giydiği kırmızı Alexander McQueen elbisesini tercih eden Kate Middleton yine çok şık ve zarifti. Hatırlarsanız, daha önce bu elbisenin orijinalinin kolsuz olduğundan ve Sarah Burton tarafından Düşes için modifiye edildiğinden şurada bahsetmiştim.


 Yine çok zarif ve güzel görünen Düşesimiz, Alexander McQueen elbisesini Prada olduğunu düşündüğüm ayakkabılarla tamamlamış. Elindeki Clutch çanta çok şık. Daha önce Düşes'in kullandığı bir parça olan Bespoke Maud Satin Clutch.

 Bespoke Maud Satin Clutch (İncelemek için tık)



Düşes'in kulağındaki küpeler ise yeni... Cassandra Goad marka altın küpelerin fiyatı 1365 GBP. Çok şık ve güzel bir tasarım, ancak çoğunlukla saçlarının altında kaldığından pek kendini gösterememiş bir parça. Küpeyi daha yakından incelemek isteyen buraya tıklayabilir.

Cassandra Goad Temple of Heaven girandole Earrings


Bu arada, Kraliçenin Kate'in kıyafetlerine çeki düzen verme isteği ilginç gelişmelere sebep olmuş. Kate Middleton'ın stili artık Catherine Walker Moda Evi'nden sorulacak. Catherine Walker kim derseniz, Lady Diana'nın ölümünden kısa bir süre öncesine kadar çalıştığı stil danışmanı ve aynı zamanda moda tasarımcısı... 2010 yılında hayatını kaybeden tasarımcının moda evi, artık Kate Middleton için çalışacak. Düşes bundan sonra dizin altında etek boyları ve yakası kapalı elbiseler giyecek. Hatta, Nisan ayında çıkacağı Avustralya ve Yeni Zelanda turu için de şimdiden bu tarz elbiseler sipariş verilmiş. Bundan böyle, karşımızda  stil danışmanıyla çalışan bir Kate Middleton göreceğiz. Umarım Kate'in değişen stilini de şimdiki gibi severiz diyorum...


Fotoğraflar: Daily Mail

3 yorum:

  1. zaten dikkat ediyor oyle achik giyinmiyor. Ama benim dikkatimi ceken neden saclarini hep achik kullaniyor? bence kompleksi var sach toplama ile alakali. kendimden biliyorum cunki sacimi toplamiyorum hich yakishmadigini dusunuyorm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aysel Bence de kıyafetleri gayet dozunda. Bir kaç kere rüzgarda eteği açıldı diye hep bunlar (: Umarım stili daha da güzelleşir. Çünkü biz tarzını seviyoruz Kate'in. Saç konusunda ben de çözemedim, herhalde o da kendine yakıştıramıyor. Aslında yüzü çok güzel, toplu saçın Kate Middleton'a yakışmaması gibi bir durum olamaz asla...

      Sil
  2. evet bencede yakishiyor toplu sach

    YanıtlaSil