7 Şubat 2014

Trend: Mule


Yeni sezon, yeni trendlerle ve yeni kelimelerle bize merhaba diyor... Bugün öğreneceğimiz yeni kelimemiz: Mule. Nam-ı diğer terlik; ancak bu terlikler aklımıza gelen modellere pek benzemiyor. Esasında Mule, adı dışında bizlere pek de yabancı değil. Zira; iyi bir Sex and the City izleyicisiyseniz, Carrie Bradshaw'ın muhteşem elbiselerinin altına bu terlikleri giydiğini hemen hatırlarsınız. Geçtiğimiz sezon podyumlarda ve sokak modasında gördüğümüz Mule terliklerin yaz mevsimi itibariyle epey ilgi göreceğini düşünüyorum.

Carrie Bradshaw

Kış sezonunda soğuktan etkilenmeyen bir grup cengaver modaseverin, palto ve kabanlarının altına giyerek dikkat çektikleri bu parça, 2014 yaz sezonunda Birkenstock'un Arizona modeliyle kapışacak gibi duruyor. İlk bakışta parmakların oldukça ön plana çıktığı düşünülürse, açık modellerinden ziyade önü kapalı modellerinin daha çok tercih edileceğini düşünüyorum. Bu sezon kapalı modellerde Mule terliklere değişik ve ilginç topuklar da eşlik ediyor. Bakalım, bu yaz terlik klasmanında hangi modelleri daha fazla göreceğiz...




4 yorum:

  1. allahım bunlar hiç üşümezler mi ?baktıkça benim tüylerim diken diken oldu.en iyisi ben bu modayı yazın uygulayayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok üşümüyorlar, üşüseler de belli etmiyorlar. Bu işin raconu (:

      Sil
  2. ben beğendim, ama dediğin gibi daha kapalı olanlarını tercih ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Şeniz Yani ben kendi adıma parmaklarımın öne kaydığı modelleri sevmiyorum. Kapalı olanları daha kullanışlı ve şık. Bir de açık olanını giymek için hakikaten güzel ve bakımlı ayaklar gerekiyor.

      Sil