8 Temmuz 2014

İkonik ayakkabı: Stuart Weitzman Nudist Sandalet


Öyle bir ayakkabı düşünün ki; gece elbiselerinizle, kalem eteğinizle, kot şortunuzla, Jean pantolononuzla hatta hatta takım elbisenizle yakışsın. Üstüne üstlük, etek ya da şort giydiğinizde bacaklarınızı da olduğundan daha uzun göstersin! Stuart Weitzman tasarımı "Nudist" sandalet, işte bu saydığım özellikleri sebebiyle başta Hollywood ünlüleri olmak üzere, bir çok moda severin gözdesi olmuş durumda... Hatta, Hollywood cenahında bir "Nudist" obsesyonu oluşmuş desem abartmış olmam.

 
 Blake Lively

Siyah rengi kapış kapış gitse de, Nudist sandaletin "Nude" renginin fanı çok. Ten renginin bacakları uzun gösterme etkisinin daha fazla olacağı gerçeği etkili olmuşa benzer. Tabii, Blake Lively'nin bacaklarını uzatmak için Nudist sandalete, hele ki ten rengi olanına hiç mi hiç ihtiyacı yok. Lakin, bu minimal sandaletle müthiş görünüyor!

Kourtney Kardashian

Blake Lively pek iyi bir örnek olmadığı için, 1.52 cm boyundaki Kourtney Kardashian'ı konu etmek daha mantıklı. O da bu sandaletin etkisinden yararlanmış. En azında daha kısa görünmüyor. Çünkü Kourtney genelde olduğundan daha kısa görünmek için elinden gelen her şeyi yapıyor (:

Diane Kruger

Nudist sandalet, marka tarafından 2014 yılının ilk aylarında piyasaya sürülmüştü. O günden bugüne adeta bir fenomen olan ayakkabının fiyatları kullanılan materyale göre 398 ila 440 dolar arasında değişmekte... Nudist sandaletlerin bir çok renk ve desen seçeneği de bulunuyor. Hatta, kişinin istediği renk ve desende Nudist sandalet üretimi de yapılıyor.


90'lı yılların etkisiyle birlikte, bu yaz biraz daha maskulen ve kaba görünüşlü ayakkabıları sık görmüş olsak da, minimalist ve zarif çizgisiyle dikkat çeken Nudisst sandalet hem ünlülerin, hem de stil bloggerlarının favorisi olmuş durumda... Geçtiğimiz yaz da, bu tarz minimal sandaletlerin popüler olduğunu görmüştük ancak bu yaz adeta takıntı yaratan bir modelle karşı karşıyayız.

İşte "Nudist" sandaletleriyle en çok görüntülenen ünlüler ve bloggerlar...




 Julianne Hough
 Solange Knowles
 Jennifer Lawrence
Chloe Moretz

Emmy Rossum

Lucy Hale

 Brooklyn Decker

Taylor Schilling


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder