29 Ekim 2014

Kışın beyaz Jean nasıl giyilir?


"Kışın beyaz giyilmez" kuralı yıkılalı epey oldu... Bu kuralın yıkılmasının ardından, kışın en fazla tercih ettiğimiz giyim parçasının beyaz jean pantolon olduğunu söyleyebiliriz. Her şeye rağmen kışın beyaz jean giymekte tereddüt ediyorsanız ya da beyaz jean'i nasıl giyeceğiniz konusunda pek fikriniz yoksa, bu yazı size ilham verebilir...


1- Nötr tonlarla başlayın. Kışın beyaz jean giymeye alışık değilseniz, beyaz jean pantolonunuzu nötr renklerle giymeye çalışın. Bej, açık kahveler, pudra tonlarını vb. renkleri beyaz jean pantolon ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. En kolay yoldan, hata yapmadan giyinmek için, üstünüze ne giyiyorsanız aynı renk tonlarında ayakkabı ya da çizme tercihi yapın.

2- Beyaz jean ile olduğunuzdan kısa ya da kilolu görünmek istemiyorsanız, jean pantolonunuzu yine beyazın tonlarında ya da beyaza yakın renklerde parçalarla giymeye çalışın. Bunu yaparken ayakkabınızın da benzer tonlarda olmasına dikkat edin. Bu şekilde düz bir hat oluşacağından daha uzun ve zarif görünürsünüz.


 3- Beyaz jean giydiğinizde koyu tonlarda ayakkabı ya da bot giyecekseniz, üstünüze yine koyu tonlarda kazak vb. parçaları giyebilirsiniz. Çünkü beyaz jean ile şık görünmenin yollarından biri de, kıyafetinizin ayakkabılarınızla sağlayacağı uyumdur... Bu tarz giyinmek, eforsuz bir şekilde uyumlu ve şık bir kombin elde etmenizi sağlar.


4- Gri renk, beyazın en çok yakıştığı renklerden biri... Gri üst, beyaz pantolon ve yine gri tonlarda ayakkabıyla şıklığınızı garanti edebilirsiniz.


5- Camel rengi aksesuarla beyaz pantolonunuzu kombinleyin. Özellikle Camel renkli bir çantanın beyaz pantolonla harika göründüğünü aklınızda tutun. Görüntünüzü Camel tonlarında manto, ayakkabı veya kemerle tamamlayabilirsiniz.

6- Beyaz jean pantolonunuzu sezonun modası olan pastel renkli kaban ve mantolarla tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde, pastel renkli üstlerin de pantolonunuzla çok yakışacağından emin olabilirsiniz.


7- Sezonun hiti desenli sahte kürklerin de beyaz Jean pantolonuzla da kombinleyebilirsiniz. Desenli manto, kaban vb. parçaları beyaz pantolonla ön plana çıkartabilirsiniz.


8- Yağmurlu, çamurlu havalar sizi beyaz Jean giymekten vazgeçirmesin! Çizmelerinizle kombinleyeceğiniz beyaz Jean pantolon ile hem kışa uygun hem de şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

*Bu yazı 30 Nisan 2014 tarihinde Pembe Şeker moda blogunda yayınlanmıştır.

Fotoğraflar: Pinterest&Tumblr

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. Çok güzel örnekler vermişsin özellikle gri ve camel tonlarıyla yapılan kombinleri beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilcim beğenmene sevindim çok teşekkürler (;

      Sil
  2. 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun leopar olsun :) yaz kış farketmez bende fazla abartmadan konbinleri beyaz giyerim ______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba doğru söyledin, beyaz Jean ile leopar desen de muhteşem duruyor (: Beyaz her mevsim güzel...

      Sil