2 Ekim 2014

Trend: Süveter Elbise

 

Daha önce bu kışın en önemli modasının triko olduğundan şurada bahsetmiştim. Trikonun yükselişiyle birlikte farklı şekillerde yorumlanmasına tanıklık ediyoruz. Zira, şu sıralar süveter elbise trendinin oldukça öne çıktığını görüyoruz. Sokak modasının yıldızı olan bu parça, daha çok sezonun en önemli eğilimlerinden olan Oversized kazakların elbise gibi giyilmesiyle dikkat çekiyor. Yani ille bir triko elbiseniz olmasına gerek yok. Boyu diğer kazaklara göre uzun olan Oversized kazaklar bu sezon elbise olarak kullanılıyor.

Blonde Salad

Süveter elbise trendinin en önemli noktası ise ayakkabı seçimi. 2015 yılının önemli trendlerinden olan diz üstü çizmeler, bu tarz kazak ve elbiselerle birlikte kombinleniyor. Diz üstü çizmeye bir diğer alternatif ise diz üstü çorap ve ayakkabı/bot kombinasyonu... Her iki şekilde de modern ve minimal bir görüntü veren bu kombinasyonların dışında Stiletto'ların, spor ayakkabıların ve bilekte biten botların da süveter elbiseler ile tamamladığını söyleyebilirim.

 Alexa Chung


FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


2 yorum:

  1. ben çok severim kazakları kışın opakla elbise gibi giymeyi süper duruyor yalnız çorapsız daha güzel görsellerdeki gibii_______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Evet Tuğbacım, bu yıl çıplak ya da çıplakmış gibi görünen bacaklarda giyilmesi dikkat çekiyor. Ama bizim gibi üşüyenler için opak çorap her daim kurtarıcı ;)

      Sil