17 Şubat 2015

Trend: Pudra Pembe

 
 Vivaluxury

Bir kaç sezondur "Nude" yani ten rengi tonlarının yükselişe geçişini ve pastel tonların popülerliğini konuşup duruyoruz. Bu soft ve pastel tonlar furyasının belki de en naif, en feminen ve en masum üyesi pudra pembesi desek yeri... Zarif duruşuyla pudra pembesinde hemen her giyim parçası ayrı bir güzelliğe bürünüyor sanki... Uçuk kaçık pembelerin çantadan ayakkabıya, kabanlardan şallara kadar her parçada kullanılması onun daha uzun bir müddet daha moda gündeminde kalacağının alameti...


Pudra pembenin hakimiyeti 2015-2016 kış sezonlarında da devam edecek. Bu güzide rengi ekru, beyaz ve grinin bilumum tonları ile kombinleyebilirsiniz. Sezonun diğer favorisi olan gümüş metalik renkler de bu tarz pembelerle çok yakışıyor. Benim en sevdiğim tarz, klasik Jean mavisi ile pudra pembelerin birlikte kullanılması... Bir diğer alternatif, pembenin farklı ve canlı tonlarını pudra pembelerle birlikte giymek. Sezonun en favori renklerinden olan pudra pembelere yatırım yapmanızın tam zamanı diyebilirim ;)



Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. çok hoş bir renk, her şeye yakışıyor. ilk fotoğraftaki ayakkabının benzerini sevgililer gününde kız arkadaşıma almıştım buypasa.com dan, epey sevinmişti:) hala indirimde midir bilmiyorum ama.

    YanıtlaSil