22 Ekim 2015

Kate Middleton: Dolce&Gabbana Elbise


Kate Middleton ve eşi William, Çin Devlet Başkanı ve eşiyle birlikte sabah katıldıkları etkinlikte kameraların karşısına çıktılar. Bir nevi "İngiliz-Çin Zirvesi" haline gelen toplantı, iki ülke arasındaki iş birliklerinin kutlanması için gerçekleştirilmiş. Düşes de bu etkinlik için İngiliz tasarımcılar yerine İtalya'nın güzide tasarımcıları Dolce&Gabbana'dan dantelli bir elbise tercih etti. Dilerseniz detaylara yakından bakalım...


Dolce & Gabbana Floral Lace Dress

Efeeendim, Kate'in elbisesi dik yakası, muhteşem renk tonu ve zarif danteli ile çok şık bir seçim. Yeni sezon olan elbise 1369 Euro yani yaklaşık 4350 TL fiyatla satılıyor. Elbiseyi daha detaylı incelemek isteyenleri buradan alalım.


Kate, elbisesini bordo tonlarda ayakkabı ve çanta ikilisi ile tamamlamayı tercih etmiş. 
Rengiyle kalbimde taht kuran stiletto'ları Gianvito Rossi imzası taşıyor. 

Gianvito Rossi 'Gianvito Pumps'

Bordo süet stiletto'ları da satışta bulabilmek mümkün. Online mağazalarda 425 Euro civarında fiyatla satışa sunulmuş. Yine ayakkabıyı yakından incelemek isteyenler için link burada...


İlk defa gördüğümüz bordo çanta, henüz gizemini koruyor lakin forumlarda çantanın Mulberry olabileceği hakkında tartışmalar var (: 


Elbisenin ne kadar şık olduğunu bir de bu açıdan görün istedim (:
Bu arada Kate'in saçlarını beğenmedim. Dik yaka elbise ile at kuyruğu saç ya da modern bir topuzla çok daha iyi görünebilirdi.


Kate'in elbisesi ve ayakkabıları gerçekten çok şık. Ancak bu etkinliğin sabahın erken saatlerinde olduğunu düşünürsek, seçiminin biraz abartılı olduğunu söyleyebilirim. Bu elbise, kokteyl havasına daha uygun sanki... Bir de Kate'in ceket ya da manto giymemesi de dikkatimi çekti. En azından şık bir trençkot tercih edebilirmiş.


Düşes birazcık yorgun görünüyor. Saç modeli de yorgun görüntüsünün altını çiziyor.


Kate'in seçimlerini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail


2 yorum: