19 Ekim 2015

Marsala nasıl giyilir?

Blonde Salad

Renklerin hükümdarı Pantone, 2015'in resmi rengi olarak 'Marsala'yı ilan etmişti... Malumunuz, 2015-2016 kış sezonu bu güzel şarabî tonla renklenmiş parçalarla dolu... Posta kutuma bu trend rengin neyle nasıl giyileceğine dair soruların gelmesi sebebiyle, ufak tüyolarla dolu bir post yazmaya karar verdim. Asil ve sade tonuyla bir çok kombinde başrolü kapacak Marsala tonlarını kullanmak için faydalı bilgiler karşınızda!



 Blue Jean + Marsala

Doğrusu, klasik Jean mavisi şarap tonlarındaki bu renkle çok yakışıyor. Kombin konusunda kafanız karışıksa, en kısa yoldan Jean pantolonunuzu marsala tonlarındaki mont, ayakkabı, kazak vb. gibi parçalarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Koyu Jean renklerinden ziyade, daha açık denim tonlarını tercih edin.


Camel + Marsala

Marsala rengini en güzel tamamlayan tonlardan biri Camel tonları... Marsala rengi parçaları, Camel tonlarındaki kaban vb. dış giyim parçalarıyla birlikte giymek kesinlikle iyi fikir!


Marsala + Lacivert

2015-2016 sonbahar/kış sezonunun en trend renklerinden biri olan lacivert, yılın rengine başarıyla eşlik ediyor. Özellikle koyu laciler marsala rengiyle çok yakışıyor.


Marsala ve bordo tonları

Baştan ayağa marsala tonlarında giyinmeye ne dersiniz? Göz alıcı kombinler oluşturmak için için bu rengi bordo ve tonlarındaki renklerle birlikte giymek de harika sonuç veriyor.


Marsala + Leopar desen

Pek tabii, marsala tonları ile çoğu desen çok yakışıyor lakin leopar deseni mutlaka ayrı bir yere koymak lazım... Klasik Camel-kahve tonlarındaki leopar desen, marsala rengi ile başka bir havaya bürünüyor. Marsala rengindeki kıyafetlerinizi leopar desenli aksesuarlarla da tamamlayabilirsiniz.


Marsala rengi ayakkabı

Çok renkli giyinmeyi sevmeyenlerin bile cazibesine kapılacağını düşündüğüm marsala rengi ayakkabılar, kombinlere renk katmak için iyi bir seçenek... Marsala tonlarında stiletto, babet ya da maskulen tarzda modelleri deneyebilir, hatta daha cesur davranarak bu renkte çizme de edinebilirsiniz.


Marsala rengi kozmetik

Bu yıl özellikle dudak, göz makyajı ve tırnaklarda marsala tonları hakim... Kış sezonuna çok yakışacak bu renk özellikle açık tenlilerde harika görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder