22 Ekim 2015

Kate Middleton: Kırmızı Jenny Packham Elbise


Kate Middleton, eşi William ve Kraliçe ile birlikte Çin Cumhurbaşkanı onuruna düzenlenen resepsiyonda boy gösterdiler. Buckingham Sarayı'nda gerçekleşen yemekte, Kraliçe'den ödünç aldığı taçla ve giydiği kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Düşes, resepsiyonun en çok konuşulan mevzularından biri oldu.  Düşes'in tacı dışında yine Kraliçe'den ödünç aldığı bilezikler de dikkat çekti. Kate Middleton'ın bu özel gece için seçtiklerine yakından bakalım...


Kate'in bu özel resepsiyon için tercihi çok sevdiği İngiliz tasarımcı Jenny Packham imzalı kırmızı elbise oldu. Elbise özel dikim olduğu için fiyat bilgisi ve model mevcut değil ancak Düşes'in kırmızı rengi seçmesinin yine bilinçli bir tercih olduğu aşikar. Zira, Çin Halk Cumhuriyeti'nin bayrağı kırmızı renkte; muhtemelen Düşes'in seçimi bu yüzden kırmızı renkten yana oldu.


En az elbise kadar konuşulan bir diğer konu ise Düşes'in Kraliçe'den ödünç olarak aldığı taçdı. Kate bu tacı en son 2013'ün Aralık ayında yine bir Kraliyet etkinliğinde kullanmıştı. Hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir.



Kate'in taktığı küpe ve bilezikler de yine Kraliyet koleksiyonunda ödünç alınmış parçalar...


Genellikle masa başında görüntülenen Düşes'in elbisesi yukarıdaki fotoğraftan az çok görülebiliyor. Etkinlik için uygun, sade ancak rengiyle çok güzel bir tercih... Düşesin seçimini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail



4 yorum:

  1. bence kırmızı pek de yakışmamış ve çok yorgun görünüyor ilk defa böyle gördüm Düşesi ...

    YanıtlaSil
  2. Kate çok hoş ve zarif görünüyor. Elbisesi, tacı ve takıları uyumlu.
    Ancak hem annelik ve bu türden koşuşturmalar sanırım onu biraz yormuş.
    Gözleri ele veriyor...

    YanıtlaSil
  3. Elbise çok hoş olmuş:) Taç seçimi ve saçı çok yaşlı göstermiş.

    YanıtlaSil