16 Eylül 2016

Kate Middleton: Altuzarra Aimee Puantiye Elbise


"Okula dönüş" telaşesi hem moda hem de kırtasiye sektörünü etkilerken, Düşesimiz, saraylımız, sultanımız Kate Middleton da bir okul ziyaretinde bulundu. Malumunuz; Kate genellikle ziyaret ettiği mekanlara, ülkelere vs. giydikleriyle gönderme yapmaya bayılır. Bu sefer de öğrenciliği çağrıştıracak bir kombinle karşımıza gelecek sandım lakin yanıldım. Düşesimiz bu kez vintage rüzgarları estirmeye karar vermiş gibi görünüyor... Haydi Kate'in seçimini mercek altına alalım!



Kate Middleton'ın tercihi, ABD'li tasarımcı Altuzarra'nın 2017 ilkbahar koleksiyonundan vintage tarzda bir elbise oldu. Önde düğmeli, karpuz kollu ve puantiye desenli elbisenin renkleri de dikkat çekiyor. Elbise deseni dışında alışıldık 'Kate tarzı'nın dışında değil. Bana 1940'lı yılların tarzını çağrıştırdı.

 Altuzarra Aimee Puantiye Elbise

Elbisenin fiyatı 2150 dolar... Kate'in üzerinde görülmesiyle birlikte stoklarda eriyen elbiseyi incelemek isteyenler halen çalışan şu linke tıklayabilir.


Elbisenin yan tarafındaki yırtmaç da pek bir çekicilik katmış Kate'e. Uzun saçları ile çok hoş görünüyor yine. Sanki biraz daha zayıflamış... Kim bilir belki de 3. çocuk hazırlıkları için zayıflamaya gerek görmüştür biraz daha... 


 Kate, elbisesini LK Bennett Fern nude renkli ayakkabıları ve LK Bennett Nina clutch çantası ile tamamladı.


Evet, belki elbisesine bayılıp ayılmadım çok fazla lakin Kate'in son haline bayıldım. Evlenmeden önceki hallerine dönmüş gibi... Saçı, makyajı ve güler yüzüyle yine ışık saçıyor ya hu! Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: DailyMail



2 yorum:

  1. Kate her zamanki gibi süper.
    Özlemiştim postlarınızı, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nur Bence de,harika görünüyor. Çok teşekkür ederim, sizin de okuyan gözlerinize sağlık! Sevgiler...

      Sil