25 Eylül 2016

Kate Middleton Kanada Turu: Jenny Packham elbise


Kraliyet Ailesi'nin merakla beklenen Kanada Turu bugün başladı. Kanada'nın British Columbia (Britanya Kolumbiyası) eyaletinde bulunan Victoria şehrine gelen tatlı ailemiz, burada Kanada Başbakanı ve ailesi tarafından karşılandı. Ülke ziyaretlerinde çok daha fazla özenip giyinen ve kendine hayran bırakan Kate Middleton, bizi yine hayal kırıklığına uğratmadı, bilakis şıklığı ve zarafeti ile yine çok konuldu. Haydi hemen detaylara göz atalım! 


Ailemizin tatlılığını anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor... Prens George ve minik kardeşi Charlotte, bu Kraliyet Turu'nda en çok dikkat çeken isimler bence (: Maaile mavi ve mavinin tonlarında giyinmişler. Kate Middleton ise şıklığını yine usta bir tasarımcının ellerine bırakmış...


Öncelikle Charlotte'un tatlığı diyeceğim... Sonrasında ise Düşes'in asaleti ve şıklığı... Koyu mavi elbise, Kate'in en sevdiği tasarımcılardan olan Jenny Packham'a özel olarak diktirilmiş. Elbisede kol boyu, birazdan göreceğiniz arkadaki yaka ve beldeki detay dikkat çekiyor. Dikişin kalitesi insanın ağzını açık bırakıyor.


Zarif detayların taçlandırdığı şahane bir elbise seçmiş Kate... Gittiği ülkeye verdiği önemi her daim kıyafetlerine taşıyan Düşes, bu kez Lock & Co. tasarımı şapkasında Kanada'nın ulusal sembolü olan, aynı zamanda bayrağında bulunan akağaç yaprağı detayıyla dikkat çekiyor. Şapkasının şıklığını çok zarif bir topuzla tamamlamış.


Geçen sefer Kanada'yı ziyaretinde taktığı akağaç yaprağı şeklindeki broşu yine yakasına iliştirmiş. Bu arada Kate'in elbisesinin mavisi British Columbia'nın bayrağındaki maviye göndermeymiş. Ah bu incelikler... İnsan gerçekten hayran kalıyor. Güzel Charlotte'un bu cici elbisesi de özel olarak diktirilmiş. Mavi ayakkabıları Mercedes Shoes markasına ait.


Kate, bir ara George'a "İyi misin" diye sorarken kameralara takılmış. Hazır karede dikkat çekiyorken, ayakkabıları daha önce de giydiği  Gianvito Rossi 105 süet stilettolar...


Kraliyet Ailesi'nin Kanada'daki ilk günü böyle... 
Bakalım Kate bizi ne gibi kombinlerle şaşırtacak.

Fotğraflar: DailyMail


3 yorum:

  1. George her zaman favorim yok böyle tatlılık!

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok zarif çocuklarda inanılmaz tatlılar :)

    YanıtlaSil
  3. minik prens çok sıkılmış belli ki annesi müdahale etmiş..

    YanıtlaSil