28 Kasım 2016

Sevdiğim moda blogları: Lornalux

 

Sevdiğim moda blogları köşesinde, bu defa sizleri İngiltere'nin en popüler moda bloggerlarından biri ile tanıştırmak istiyorum. Bloggerımız Lorna Andrews, 34 yaşında ve Londra'da yaşıyor. Lorna'nın blogger olmadan önceki hikayesi ziyadesiyle ilginç, zira moda mevzusunda yazmaya başlamadan önce -20'li yaşlarında- 8-9 yıl uçuş hostesi olarak çalışmış. Daha sonra evlenmiş ve uçuş hostesliğini bırakmış...



Hostesliği bıraktıktan sonra, ev ve dekorasyon eşyaları satan bir e-ticaret sitesinde işe başlamış. Neredeyse bilgisayarı açmayı dahi bilmeyen Lorna'nın internet aleminde kendini göstermeye başlaması da bu zamana rastlamış. Kişisel stili ve şahane fotoğrafları sayesinde instagram'da hatırı sayılır bir takipçi kitlesi kazanan Lorna, moda sevdasının ona para da kazandıracağını düşünerek kişisel stil blogunu açmış.


Lorna'nın birbirinden güzel fotoğraflarını bankacı eşi çekiyor. Eşi işine erken saatlerde gittiği için, sabah saat 5 gibi kalkıp kimseler ortalıkta yokken fotoğraf çekimi yapıyorlarmış. Ben hem Lorna'nın stiline hem de eşiyle birlikte ürettiklerine bayıldım doğrusu! Lorna'yı instagram hesabından takibe almak için buraya; blogu Lornalux'ü ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Çok hoş bir hikayesi varmış doğrusu. Oldukça ilgi çekici. Eşinin ona destek oluş şekli de bir o kadar kayda değer.

    YanıtlaSil