14 Kasım 2016

KateMiddleton: Temperley London Callas Manto


Kraliyet ailesi, akşam Royal Albert Hall'da düzenlenen yıllık anma törenleri (Rememberance) için bir araya gelmiş... Bu etkinlik ilk kez geçtiğimiz yıl bu şekilde bir kongre salonunda yapılmaya başlanmıştı. Bu sene ikinci kez düzenlenen törende, pek tabii tatlı düşesimiz Kate Middleton da hazır bulundu. Mevzu anma töreni olunca, Kate'in siyah giyeceğini tahmin etmek zor değil. Ancak bu sefer gardırobuna eklediği parça biraz daha gece giyimine uygun bir parça...


 Kate'in bu gece için tercihi siyah renkte Temperley London bir manto oldu. 'Callas' adlı model, markanın Pre-Fall 2014 koleksiyonunda yer alıyor. Stoklarda tükenmiş parçayı şu çalışan link üzerinden detaylıca incelebilirsiniz.

Temperley London Callas Manto

 995 GBP (yaklaşık 4000 tl) fiyatla satılmış manto jakarlı kumaşıyla dikkat çekiyor. Dik yaka ve belden oturtma detayı da tam prenseslere layık ya hu!


 Ben kumaştaki detayı daha iyi görebilesiniz diye, yağ yeşili renginin görselini iliştirmek istedim. Gördüğünüz üzere gece için şık ve hoş bir seçim. Pek tabii siyah olanı çok güzel...


Kate mantosunu siyah süet Gianvito Rossi stilettosu ve fiyonk detaylı Pretty Ballerinas clutch çantası ile tamamladı. Bence bu gece için gayet hoş, derli toplu ve asil görünüyor.

Fotolar: Pinterest

1 yorum:

  1. anma töreni için siyah normal ama bence yeşil olan çok daha güzelmiş..

    YanıtlaSil