1 Eylül 2017

Kate Middleton: Prada gelincik desenli elbise


Benim en sevdiğim Kraliyet üçlüsü yani Kate Middleton, William ve pek tabii Harry, Prenses Diana'nın 20. ölüm yıl dönümü olması sebebiyle bir araya geldi. 36 yaşında, elim bir trafik kazası sonucu hayata veda eden Lady Di, bir zamanlar evi olan Kensington Sarayı'nın kapısında anıldı. William, Harry ve Kate, sarayda bulunan ve Diana'nın en sevdiği beyaz çiçeklerin yetiştirildiği "Beyaz Bahçe"yi de ziyaret etti. Kate'in bu ziyaret için tercihi ise son derece manidar oldu. Haydi detaylara yakından bakalım.


Lady Di için yapılan ziyarette, hava koşulları da hüzünlüydü. Bir türlü durmak bilmeyen yağmur yüzünden şemsiyeler açıldı. Prens William ve Harry'nin casual şıklık tercih ettiği ziyarette Kate nostaljik tarzda midi boy bir elbise tercih etti. Prada imzası olan elbise yeşil rengi ve gelincik desenleri ile dikkat çekiyor. 


1650 Euro fiyata sahip elbiseyi incelemek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir. Bu arada elbisenin Kate'in üzerinden akıp gittiğini düşünüyorum. Bel kısmındaki büzgülü lastik kısım tam oturmamış, büyük gelmiş gibi görünüyor. Halbuki yukarıda gördüğünüz üzere modele tam oturmuş.


Tamam, elbise model olarak da belki çok iyi durmamış ama burada yine Kate'in hakkını teslim etmek gerek zira hatırlarsanız, gelincik çiçeğinin sembolik olarak ölmüş kişiler için "huzur içinde uyumak", "sonsuz uyku" vb. anlamları bulunmakta... İngilizlerin şehit askerleri için de gelincik simgesini çok fazla kullandığını hatırlarsınız. Hülasa, Kate muhtemelen bu elbiseyi deseni için tercih etmiş olabilir. Bu arada Kate'in ayakkabı tercihi yine L.K. Bennett Fern stilettolarından yana oldu.


Diana'nın Beyaz Bahçesi ise muhteşem görünüyor. 
Tıpkı onun gibi zarif, büyüleyici ve asil.
Burada biraz vakit geçirmek insana terapi gibi gelir.


Aslında elbisenin üst kısmı çok hoş görünüyor.
Kate, son derece sade bir saç ve makyaj tercih etmiş.

Seçimini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail

3 yorum:

  1. ELBİSE PAHALI AMA BASİT YEŞİLİN ÜZERİNE GELİNCİKLER HİÇ GÜZEL DEĞİL AYAKKABI DOLABINDAN VE ŞIK ÇANTA YOK.

    YanıtlaSil
  2. MARRY ANTONİETT DOLABINA BİR BAK YAŞINA UYGUN DAHA GÜZEL BİR ELBİSE BULURSUN

    YanıtlaSil
  3. O bahçe sanırım ilk defa fotoğraflandı kıyafeti güzel bence bir de gül deseni tercih edebilirdi malum Diana'nın lakabı english rose'dur bir de 😢

    YanıtlaSil