16 Ekim 2017

Kate Middleton: Orla Kiely Elbise


Cambridge Düşesi Kate Middleton, üçüncü hamileliğinde de onu rahatsız eden sabah bulantılarından hâlâ mustarip... Ancak bugün sürpriz bir şekilde ortaya çıktı! Eşi William ve Prens Harry ile birlikte Londra'daki Paddington istasyonunda hayırseverler ve çocuklarının katıldığı bir etkinlikte boy gösterdi. Üstelik hayli neşeli, güzel ve ziyadesiyle de şık görünüyordu. Şık kıyafetinin yanı sıra yeni saç kesimi de dikkat çekti. Haydi Kate'in seçimlerine yakından bakalım!


Yine bir hayır işi organizasyonunda boy gösteren Düşesimiz, zevkli seçimleri ile göz doldurdu. Pudra renkli, vintage havası olan çiçek desenli elbisesi, tasarımlarını benim de çok beğendiğim Orla Kiely markasına ait...


Elbisenin arka kısmı harika görünüyor. Kumaşı ile de dikkat çeken elbise markanın 2013 sonbahar/kış koleksiyonuna ait... Bu sebepten artık stoklarda bulunmuyor.

Tod's

Kate'in dikkat çeken siyah süet ayakkabıları da yeni.
Tod's markasına ait ayakkabı 335 GBP fiyat ile satılıyor.
Kalın topukları ve sivri burnu ile hem şık hem de çok rahat bir seçenek olmuş.


Ayakkabılar rahat, Kate'in de keyfi yerinde olunca, tren istasyonundaki Ayı Paddington maskotunun dans teklifini reddetmemiş. Hal böyle olunca, ortaya bu tatlı görüntüler çıkmış. 



Ben baştan ayağa Kate'i çok beğendim. Modern saçları, şık elbisesi, tatlı ayakkabıları ve pek tabi güzel gülüşüyle yine harika görünüyor. Sabah bulantılarını bilemeyeceğim ama hamilelik bu kadına çok yakışıyor (:
Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: DailyMail


3 yorum:

  1. DAHA HAMİLELİĞİ HİÇ BELLİ DEĞİL GARDROP KEDİSİ HAMİLELİĞİ NASIL YAKIŞTIRDIN ANLAMADIM

    YanıtlaSil
  2. OLGA KİELY ELBİSELERİ HEP GÜZEL OLUR RENGİ VE DESENİNİ ÇOK BEĞENDİM AYNISI OLSA ALIR GİYERİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nihal Kadın güzelleşiyor yahu, yüzü mü şişiyor bilmem ama hamilelik gerçekten yarıyor görüntüsüne (:

      Sil