23 Nisan 2018

Kate Middleton üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi


Kate Middleton nihâyet üçüncü çocuğunu ve pek tabii İngiliz Kraliyeti'nin yeni varisini dünyaya getirdi! Düşes, bugün sabah saatlerinde doğum yapmak üzere St. Mary Hastane'sine götürüldü. Ve daha önceki iki doğumda olduğu üzere, yine Lindo Wing kliniğinde bebeğini dünyaya getirdi. Kensington Sarayı, Twitter'dan "Cambridge Dükü ve Düşesi oğullarına Louis Arthur Charles adını vermiştir." açıklamasını yaptı. Minik prense bundan böyle 'Prens Louis'şeklinde hitap edilecek. Biz şimdi gelin, Kate ve minik oğlu ile ilgili detaylara göz atalım...




Efendim, minik prensimiz Louis 3.8 kilogram ağırlığında dünyaya geldi. Kendisi taht varisi sıralamasında 5. kişi olarak yerini aldı bile! Minik prens de babası gibi Cambridge Dükü unvanını alıyor. Kendisini daha yakından görmek isterseniz işte karşınızda!

Pamuklara sarılı pamuk prens!

Kate, 3. doğumunda da diğerlerinde olduğu gibi 'hipno doğum' yöntemini kullanmış. Biliyorsunuz Kate bu yöntemle, yani 'hipnoz doğum' ile çok çabuk toparlanıyor ve her seferinde en sağlıklı-bakımlı hali ile kameraların karşısına çıkıyor. 


Her doğum yaptığında şık ve bakımlı hali ile gözüktüğünden bahsediyoruz, öyleyse ne giydiğinden bahsetmemek olmaz (: Kate'in üçüncü bebeğini bizlerle tanıştırırken seçtiği elbise en güvendiği tasarımcılardan olan Jenny Packham imzası taşıyor. Göz alıcı parlak kırmızı elbisesi, beyaz dantel yakası ile dikkat çekiyor. Yakışmış (:


Today gazetesi de Diana'nın prens Harry'i kucağına aldığı gün seçtiği kıyafet ile Kate'in kıyafetinin benzerliğini bu tweet ile paylaşmış. Yıl 1984... Ve Kate'in böyle 'şık' göndermeler yapmasına alışık olduğumuzdan, bu benzerliğe hiç şaşırmadık (:


Minik prensin abisi ve ablası da pek tabii hastaneye geldi. Prens George, gazetecileri ve halkı görünce utanıp sıkılmış, Prenses Charlotte ise herkese el sallıyor (:


Dünyaya gelen her çocuk için dilediğim gibi, hep mutlu ve sağlıklı; insana ve doğaya faydalı biri olsun.
Hoş geldin küçük prens (:

Fotoğraflar: Dailymail

2 yorum:

  1. Taht için 5. Sırada ve aynı anda yalnızca bir Cambridge Dükü olabilir.

    YanıtlaSil
  2. 1 aya kalmaz ipincecik olur yine :-)) o minik prensesin minik elini sallaması da çok şeker keşke en büyük çocuk o olsaydı da tahta o çıksaydı babasından sonra..

    YanıtlaSil