2 Ekim 2018

Kate Middleton: Fjallraven Mont ve Kazak

 

Cambridge Düşesi Kate Middleton, bugün İngiltere'deki Sayers Croft Orman Okulu ve Yaban Hayatı Bahçesi'ni ziyaret ederek, geri dönüşünü resmen ilan etti! Yani Kate, hamilelik iznini sona erdirerek Kraliyet görevlerine hızlı bir şekilde geri dönüş yaptı. Çocuklar ile buluştuğu bugün için spor şıklık sergileyen Düşesimize biraz daha yakından bakalım...


Düşes, gündelik ve spor tarz kıyafetler ile ortaya çıktı. Bugünkü seçimlerinde hem gardırobundaki hem de yeni edindiği parçalar göze çarpıyor. İlk olarak yeni seçimlerine bakalım. Kate yeşil ve yeşilin tonlarını kahverengi ile tamamlamış. Kombinin en dikkat çekici parçası Fjallraven marka montu.


Mont, 200 dolar fiyat ile satılıyor. 
Bir İsveç markası olan Fjallraven, genellikle dış giyim parçaları üzerine tasarımlar yapıyor.


Kate'in aynı tonlardaki kazağı da yine Fjallraven markasına ait. Kazağın fiyatı ise 150 dolar...


Kate'in kazağın içinden yakasını çıkarttığı bluzu Joseph markasına ait... Çiçek baskılı gömlek 395 TL'ye satılıyor.


Kate gardırobunda bulunan zeytin yeşili Zara biker pantolonunu giydi. Düşes ilk olarak 2016 yılında Hindistan turunda bu pantolonu giymişti. Kate'in emektar çizmelerini ise hepimiz yakından biliyoruz (: Penelope Chilvers marka püsküllü botları bu pantolon ile gayet güzel görünüyor.


Kate'in saçları bugün muhteşem görünüyor. Saçlarını bu boyda çok seviyorum. Lakin doğum ve doğumun ardındaki tüm kilolar verilmiş. Hülasa, Düşes oldukça zayıf ve fit görünüyor. Adeta "Yeni sezona hazırım" der gibi bir hali ve tavrı var. Siz ne dersiniz?


Fotoğraflar: DailyMail

1 yorum: