30 Ekim 2018

Kate Middleton: Smythe ceket


Düşes, Kate Middleton ve eşi William, bu kez Basildon Spor Köyü'ne ziyarette bulundu. Spora olan sevgisi ve sporculara verdiği desteklerle gönülleri bir kez daha çalan çiftimiz Casual şıklıkları ile de göz doldurdu. Kate'in bu ziyaret için seçtiği kıyafete açıkçası bayıldım. Kombininin yıldız parçası olan ceket, hem asil görünüyor hem de spor  şıklığın hakkını sonuna kadar veriyor...


Kate'in ceketi için sosyal medyada epey tartışma döndü. McQueen ve Ralp Lauren markalarına ait olduğu iddia edilen ceketin Smythe marka olduğu ortaya çıktı. İki düğmesi bulunan ceket, kontrast yakası ile dikkat çekiyor.


Ceket, markanın stoklarında olmasa da İngiltere'deki bazı online mağazalarda sınırlı sayıda bulunuyor. Smythe ceket 755 dolar fiyat ile satılıyor... Ben ceketi çok beğendim. Tabii, sadece ceketi değil, Kate'in kombinleme şeklini de çok sevdim. 


Siyah balıkçı yaka kazak ve siyah jean ile harika görünüyor. 
Bu tarz bana Audrey Hepburn'ün ikonlaşmış görüntüsünü hatırlattı.


Kate'in ceket dışındaki simsiyah görüntüsünü tamamladığı diğer parça, Russell ve Bromley Fallon botlar... Bu botlar Düşes'in gardırobunda bulunan, bana göre çok kullanışlı parçalar...


Kate'in saçlarına da ayrıca bayıldığımı söyleyeyim. 
Dalgalı saçları, kazağı, ceketi... 
Klas ve asil görüntüsünün yanı sıra çok çekici görünmüyor mu yahu?



Fotoğraflar: DailyMail ve Pinterest


1 yorum:

  1. saçları bugünlerde çok güzel gerçekten, ben bir tek pantolonun çok dar oluşunu sevmedim. Yeni Kiki küpe almış sanırım, ben de beğendim.

    YanıtlaSil