9 Kasım 2018

Recycle Kate: Jenny Packham Aspen elbise


Kate Middleton, geçtiğimiz akşam da eşi Prens William ile birlikte Londra'da Tusk Koruma Ödülleri'nin gecesine katıldı. Düşesimiz tahmin edebileceğiniz gibi bu etkinlik için yaptığı kıyafet tercihiyle epey konuşuldu. Zira, kendisi bundan tam 6 yıl önce giydiği elbiseyi gardırobundan çıkardı ve yeniden değerlendirdi. Jenny Packham tasarımı elbisesini 2012 yılında giymiş olan Düşes, bu kez sadece saç modelinde bir farklılık yaptı.


2012 senesinde Londra Olimpiyat Oyunları ile ilgili bir geceye teşrif eden Kate Middleton, Jenny Packham imzalı Aspen model bu elbiseyi tercih etmişti. 3 çocuk annesi Kate'ciğimiz, 6 yıl önceki elbisesine sığıyor hatta çok daha ince görünüyor. Açıkça fikrimi söylemem gerekirse, kendisinin hafif kilolu hallerine bayılmaktayım lakin, kendine çok dikkat ettiğinden çoğunlukla hamilelik zamanlarında -birazcık- kilolu görebiliyoruz.


Saçı dışında farklılık olarak Kate'in küpeleri dikkat çekiyor. Kate bu gece için, Kraliçe'ye ait elmas küpeleri ödünç almış. Çanta ve ayakkabı da iki yıl önceki kombinde kullanılan aynı parçalar...


Ben bu sefer açık saçı bu elbiseye yakıştıramadım. Belki ön kısmın toplu olduğu, yarı açık bir model tercih edilebilirdi. Bir de sanırım makyajında bazı hatalar var. Birazcık yorgun görünüyor. Makyaj tarzında yenilik yaparsa daha taze bir görünüm elde edebilir. Siz ne dersiniz?


 Fotoğraflar: Dailymail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder