10 Kasım 2018

Kate Middleton: Roland Mouret Asimetrik Elbise


Kate Middleton, eşi William ile  birlikte Royal Albert Hall'da düzenlenen Remembrance Festivali'ne katıldı. Ülkeleri için canını vermiş askerlerin anılarak onurlandırıldığı davet için Kate'in seçimi siyah bir elbiseden yana oldu. Zarafeti ve şıklığı ile yine dikkat çeken Düşes, düz bir siyah elbise yerine yakasında asimetri bulunan m,idi boy bir Roland Mouret tercih etti...


İngiliz Kraliyet Ailesi'nin her sene düzenlediği Remembrance etkinlikleri tüm hızıyla başladı. Bildiğiniz üzere hayatını kaybeden askerlerin anıldığı etkinlikte her daim siyah renk tercih ediliyor.  


Kate bugün için çok zarif, sade ancak şıklığıyla dikkat çekici bir parça seçmiş. Tasarımı Roland Mouret imzası taşıyan elbise, arkasındaki fermuar detayı ve asimetrik yakası ile dikkat çekiyor. Koldaki volanları da çok sevdim.

Jimmy Choo Celeste

Kate bugün için bir de yeni clutch çanta edinmiş. 
Jimmy Choo marka çantanın modeli Celeste.  
Kadife çanta stoklarda tükenmiş görünüyor.


Kate'in kadife stilettoları da yeniye benziyor. Bir ihtimal yine Jimmy Choo olabilir diye düşünüyorum lakin emin değilim. ID'si açıklanırsa post'u güncelleyeceğim. Bu arada Kate'in saçlarına bayıldım. Tek kelime ile çok havalı görünüyor. Makyajı da çok hoş yapılmış. Baştan ayağa beğendiğim görünümlerinden biri oldu. Siz de beğendiniz mi?

Fotoğraflar: DailyMail


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder