11 Kasım 2018

Kate Middleton: Alexander McQueen Manto


Kraliyet ailesi, bu sabah Londra'daki Anma Günü Pazar törenleri için Cenotaph'da toplandı. Törenleri balkondan izleyen Kraliyet  üyeleri yine siyah kıyafet tercihleri ile dikkat çekti. Kraliçe ile aynı balkonda töreni izleyen Kate ise yine seçimiyle çok konuşuldu. Şapkası ve mantosu ile dikkat çeken Kate Middleton'ın seçimlerine haydi biraz daha yakından bakalım...


Kate'in tören için seçtiği tasarımcı, Alexander McQueen oldu. Markaya özel olarak diktirilen manto, askeri tarzı ile öne çıkıyor. Yaka kısmındaki beyaz renk, omuzlardaki kırmızı detaylar enfes olmuş. Bu arada yukarıdaki fotoğrafta Kate'in saçındaki tatlı örgüyü de görebilirsiniz.

Lock & Co.

Kate'in siyah şapkası da yeni bir parça... Ünlü şapka markası Lock& Co. tasarımı şapkanın modelinin adı Abney... Şapka, 795 GBP fiyat ile satılıyor. Bordo ve leopar deseni satışta olan şapkanın siyahı belki de Kate için yapılmıştır.


Kate, Louis'in vaftizinde taktığı Cassandra Goat inci küpelerini takmış. Gelincik şeklindeki broşu ve mantonun uyumunu çok beğendim. Askerlerin anıldığı bir günde askeri tarzda bir parça seçmesi de çok ince ve hoş bir detay olmuş. Sadece yorgun görünüyor. Göz altları yorgun halini ele vermiş gibi.


Kate'in seçimlerini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


1 yorum:

  1. kate'in elbise ve genel halini çok beğendim ama Kraliçe bir şeye ya da birine sinirlenmiş gibi .-)))

    YanıtlaSil