13 Mart 2019

Recycle Kate: Alexander McQueen Çiçekli Elbise


Kate Middleton, önceki akşam, Ulusal Portre Galerisi'nin galasına tek başına katıldı. Bildiğiniz üzere sanata ve fotoğrafçılığa düşkün olan Düşes, 2012 yılından beri bu galerinin patronluğu yürütüyor. Burada sanatçılar, gençler ve destekçiler ile tanışıp, görüşmeler yapmış. Düşes bu geceye biraz da galeri için fon toplamak maksatlı katılmış. Ve bu sefer de Kate'in 'geri dönüşüm stili'nden vazgeçmediğini görüyoruz. Elbise tanıdık geldi değil mi? Haydi hızlıca detaylarına bakalım.



Kate 2017 BAFTA ödülleri gecesinde giydiği siyah üzerine çiçek desenleri bulunan Alexander McQueen elbisesini yeniden değerlendirmiş.  Lakin, bir farkla! Düşes elbiseye omuz ve kol detayı ekletmiş. Yani elbiseye ufak bir dokunuşla farklı bir hava verilmiş. Şahsen ben ilk versiyonu çok sevmiştim, Kate'in güzel omuzları ve köprücük kemikleri şahane görünüyordu. 


Bu versiyonda fena olmamış diyeceğim ama elbiseyi biraz daha çiçekli elbise moduna sokmuş. Etek boyunun uzunluğu ile birlikte çok sevmedim. Midi boy olsa da resmen gündelik bir elbise gibi görünecekmiş... Bu arada, Kate yine dolabında bulunan saten Prada çantasını almış ve Jimmy Choo süet stilettolarını giymiş.


 Saçı ve makyajıyla yine alımlı ve şık görünüyor. Siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder