8 Ekim 2019

Kate Middleton: Jigsaw pantolon


Kate Middleton, bugün patronu olduğu Doğal Tarih Müzesi'nin Biyoçeşitlilik Merkezi'ni ziyaret etti. Düşes, bu kez seçimlerinde sonbaharın renklerini kullanmış. Bordo ve yeşil uyumunu çok ama çok sevdim. Sanırım  bugünlerde gördüğümüz Kate eski Kate'e nazaran daha cesur. Ve bu benim çok ama çok hoşuma gidiyor.



Kate'in bordo bluzu Warehouse marka ve 39 pound fiyatla satılıyor. 
Ben dokusunu ve yakasındaki detayı sevdim.


Kate'in cullotte tarzı bol paça pantolonu ise Jigsaw marka... Öncelikle rengi muhteşem olmuş. Ama yine Kate'in üzerinden akıp giden bir parça olduğunu düşünüyorum. Belinin arka kısmındaki lastik detayını hiç sevmedim. Keşke o kısmı kapatacak bir kemer taksaymış. Belin elastik olması pantolon sanki aşağıya kayıyor hissi uyandırıyor.


Kate, görüntüsünü bordo parçalarla taçlandırmış. Dolabında bulunan Tod's marka püsküllü ayakkabılarını giymiş. Bordo Chanel çantasını da bu kez sapı ile kullanmış. Pantolonun beli dışında sevdiğim bir görünğm oldu. Artık Kate'i kombinlerle görüyoruz ve bu beni keyiflendiriyor açıkçası. Eskisi gibi manto elbise-elbise çıkmazına girmiyor. Bu arada Kate'in küpeleri Asprey marka ve dolabında olan bir parça. Ben pantolon lastiğine rağmen çok beğendim Kate'i. Sizce nasıl olmuş?

 Fotoğraflar: Pinterest ve instagram

1 yorum: