18 Ekim 2019

Kate Middleton Pakistan gezisinde neler giydi?


Kate Middleton ve eşi William'ın Pakistan Turu 14 Ekim akşamı itibari ile başladı. Bu diplomatik tur, İngiltere ve Pakistan'ın ilişkilerini güçlendirmek maksadıyla gerçekleştiriliyor. Tabi bizler Kate'in Pakistan gezisi için hazırladığı bavulda neler var, merak ediyoruz. O halde, gelin Kate'in Pakistan'a ayak bastığı andan itibaren son güne kadar neler giymiş, tüm kıyafetlere göz atalım. 




14 Ekim 2019

Kate'in Pakistan'a ayak bastığında giydiği ilk parça, Pakistan'ın geleneksel kıyafeti Shalwar Kameez ya da şalvar kamiz'e benzeyen tunik ve pantolondan oluşan bir kıyafet... Tabii bu kıyafet biraz daha modernize edilmiş ve Kate'in favori tasarımcısı Catherine Walker imzası ile yeniden yorumlanmış. Turkuaz tonları ile gerçekten göz alıcı görünüyor.
Düşes'in yeni Clutch çantası Zeen marka ve 29 dolar fiyat ile satılıyor. Küpeleri de Zeen marka... Ve 10 dolar değerinde... Kate bu geleneksel kıyafeti Rupert Sanderson Malory stilettoları ile tamamlamış. 



15 Ekim 2019

Kate,  gezinin üçüncü günü eşi William ile birlikte Islamabad'da bulunan bir okulu ziyaret etti. Yine yerel bir kıyafet tercih eden Düşes, bu kez koyu mavi tonlarını tercih etti. Açıkçası bugün giydiği kıyafeti beğendim. Zaten renk tam Kate'e yakışan bir ton...

Yine bir şalvar kamiz tercih etmiş. Bu kez farkı, omzunda şala benzer bir parça olması... Bu parçanın adı dupatta... Tunik pantolon takımının tasarımcısı ise bu kez Pakistan'dan bir isim... Pakistan'ın ünlü tasarımcılarından Maheen Khan imzası taşıyor. Benim beğendiğim bir tasarım oldu, Kate'e de çok yakışırdım.  Kate'in ayakkabıları yeni... Bilekten bağlı nude tonlarındaki ayakkabının markası Asos... Fiyatı ise 24 pound... Zeen marka küpeleri de zaten dün de görmüştük. Ben sadece ayakkabıyı çok yakıştıramadım bu kıyafetle. Onun dışında saçı makyajı ve güler yüzü ile yine muhteşem görünüyor.



Kate Middleton ve William, gezinin ilk günü öğleden sonra Pakistan devlet başkanı ve başbakan ile bir araya geldi. Kate bu resmi ziyaret için seçtiği kıyafetler ile Pakistan bayrağına gönderme yapmayı da ihmal etmedi. 

Parlak yeşil renkte üzerine oturan mantosu Catherine Walker imzası taşıyor. Kate için özel olarak dikilen mantonun güçlü hatları dikkat çekiyor. Kate bu mantonun altına Pakistanlı tasarımcı Maheen Khan'a ait beyaz bir pantolon giymiş. Maheen Khan, bir önceki kombinde gördüğünüz koyu mavi işlemeli kıyafetin de tasarımcısı... Kate'in dupatta'sının markası Bonanza ve 11 dolar değerinde. Düşes, dolabında bulunan Emmy marka süet çantasını taşımış ve görüntüsünü yine Zeen tasarımı küpelerle tamamlamış. Ton sür ton yapması tatlı bir detay olmuş.



Çiftimiz gezinin ilk akşamı İslamabad Ulusal Anıtı'ndaki bir resepsiyona katıldı. Kate bu akşam için son derece gösterişli bir Jenny Packham tercih etti. Yeşil tonlarında parlak işlemeleri ile göz alıcı görünen elbise Kate'e çok yakışmış. Aslında bu gecenin sürprizi William'ın da yerel bir kıyafetle resepsiyona katılması. İkilimiz Pakistan'a özgü kıyafetler giyerek hem devlet eşrafının hem de halkın gönlünü fethetti desem abartmış olmam...😊 Düşes'in küpeleri Onitaa London marka ayakkabıları ise yeni bir çift Jimmy Choo...



16 Ekim 2019

Kate Middleton ve Prens William, bugün Pakistan'ın kuzeyindeki Himalaya tepelerini ziyaret etti. Hindu Kush dağları civarını ziyaret eden çift, Prenses Diana’nın 28 yıl önce gezdiği yerdeydi. Prens Diana da 1991 yılında aynı bölgeyi ziyaret etmişti. Kate burada karşılanırken, 91 yılında Diana'nın taktığı şapkanın çok benzerini giydi. 

Dağlık bir alanı gezeceklerinden dolayı çizme tercih eden Düşeş, gardırobundaki parçaları yeniden değerlendirmiş. Yeleği ve çizmeleri Really Wild marka... Bildiğiniz üzere bu iki parça Kate'in yıllardır dolabında yer alıyor. Kahve tonlarındaki gömlek elbisesi Mint Velvet marka... Yalnız elbisenin üzerine süet görünümli bir etek daha giymiş. Kate kıyafetini krem rengi bir Dupatta ile tamamlamış. Her zaman ki gibi zarif ve asil...



17 Ekim 2019

Kate ve Willam'ın Pakistan gezisinde bugün durakları Lahore idi. İkilimiz bu şehirde önce çocuklarla buluştu ardından kriket oynamak için Ulusal Kriket akademisini ziyaret etti. Bugünkü gezi için ekru renk bir kıyafet tercih eden Düşes, çocuklar gibi şendi. Kate yine yerel kıyafetlerden ve modacılardan şaşmadı. Ekru tonlarında bir şalvar kamiz tercih etti. Kıyafet, Gul Ahmed Fashion imzası taşıyor. Gul Ahmed, Pakistanlı büyük bir tekstil markası imiş. Bu arada Kate'in kıyafetine ilistirdiği Dupatta ise Maheen Khan imzalı... 

Kate çocukları ziyaret ettiğinde kıyafetini yeni stilettoları ile tamamlamış. Jcrew Lucie ayakkabılar 244 pound değerinde... Sonrasında kriket oynayan Düşes pek tabiî ayakkabılarını değiştirdi ve yeni bir çift spor ayakkabı giydi. Beyaz kanvas ayakkabılar Hampton marka, ederi ise 35 pound...



Kate ve Willam'ın bugün ikinci ziyareti Badshahi Camii'ne oldu. Burada Kur 'an dinleyen çiftimiz daha sonra caminin imami ile tanışıp tarihi mekan hakkında bilgi aldı. Kate'in ne giydiğine gelirsek, sanırım gezi boyunca giydiği en etkileyici kıyafet bu olmalı... Uzun tunik, şal ve pantolondan oluşan parça yine Pakistanlı tasarımcı Maheen Khan tasarımı... Turkuaz rengi Düşes'e inanılmaz yakışmış.😍 Şalı ile gözlerinin rengi ve güzelliği ortaya çıkmış. Gerçekten bakmaktan çok keyif aldığım ve Kate'e yine hayran kaldığım görüntüler ortaya çıkmış.
Özellikle Kate'in camideki zarif tavırları, Kur 'an okunurken saygıyla oturuşu ve dinleyişi insanı etkiliyor. Böyle bir ziyaret için seçtiği kıyafetin zarifliği zaten ortada... Asalet ve zarafet timsali gerçekten...



18 Ekim 2019

Kate Middleton ve William'ın Pakistan Turu'nun son günü... Çiftimiz Lahor'dan İslamabad'a dönmek için dün gece uçağa binmiş lakin ikilimiz ve beraberindeki gazeteciler büyük tehlike atlatmış. Türbülansa giren uçak, iki saatin üzerinde havada kalmış. Sonunda Kraliyet çifti ve ekibindekiler Lahor'a geri dönüp geceyi orada geçirmiş.

Pekala şimdi Kate'in Lahor'dan ayrılırken giydiklerine bakalım. Kate, beyaz üzerine siyah işlemeleri olan bir kurta giymiş. Markası Elan ve tahmin edebileceğiniz gibi Pakistanlı bir giyim markası... Yine Jcrew marka ayakkabılarını ve dolabındaki Smythson Panama Tote çantasını kullanmış. Havalimanı için güzel seçimler... Ben üzerindeki yerel çizgilerle süslenmiş kurtaya bayıldım.😍 Ayakkabıları spor olabilirmiş diye düşünüyorum.



Ve gelelim son kıyafete... Kate ve William son kez Pakistan ordusuna ait köpek merkezini ziyaret ettiler. Eğitimli köpeklerle hoş zaman geçiren çiftimiz bu ziyaretin ardından evlerine geri dönmek için yola çıktı. Kate yine siyah-beyaz giyinmeyi tercih etti. Ben giydiklerini baştan ayağa çok beğendim. Düşes'in siyah manto elbisesi İngiliz marka Beulah London imzası taşıyor. Parça, markanın 2014 sonbahar\kış kreasyonundan... Kate bu mantonun altına beyaz bir kurta giymiş. Ve omuzuna beyaz bir dupatta atmış. İkisi de Maheen Khan imzalı...

Kate'in yeni ayakkabılarına da değineyim. Russell and Bromley marka düz ayakkabılar 195 pound ederinde... Aynı model ayakkabının nude tonlarında olanını daha önce giymişti.Kate'in telkari benzeri küpeleri ise Accessorize ve 5 pound değerinde. Kate'in bu son Pakistan kombinini çok beğendim. Çok zarif görünüyor. Gezinin kapanışını güzel bir kombin ile yaptı diye düşünüyorum. 

Bu gezide sizin favoriniz hangi kıyafetler oldu?

Fotoğraflar: Dailymail ve instagram

1 yorum:

  1. ilk ve son kombini çok beğendim gece giydiği de nefisti..

    YanıtlaSil