7 Ekim 2020

Kate Middleton: Gizemli mavi elbise

Cambridge Dükü ve Düşesi Kate Middleton, bugün erken saatlerde Buckingham Sarayı'nda Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky ve First Lady Olena Zelenska ile bir görüşme yapmış. Sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirilen bu diplomatik görüşmede, Kate Middleton mavi tonlarında zarif bir elbise tercih etmiş. Elbise ile ilgili detaylara göz atalım...


Kate'in elbisesi aslında başlıkta da belirttiğim üzere ziyadesiyle gizemli bir parça... Çünkü hali hazırda elbisenin markası belli değil. Lakin elbisenin tasarımcısı hakkında mantıklı iddialar var. Elbisenin Emilia Wickstead tasarımı olduğu iddia ediliyor. Herhangi bir yerde görülmemiş bir model olmasından mütevellit, Düşes için özel olarak tasarlandığı düşünülüyor.

V yaka ve belinde kendi kumaşından bir kemeri bulunan elbise çok zarif bir modele sahip... Kate Middleton'a da gerek rengi gerekse de modeli ile çok yakıştığını düşünüyorum. Düşes, elbisesini Gianvito Rossi 105 stiletto ayakkabıları ile tamamlamış. Saçı, makyajı ve kıyafet tercihi ile böylesi bir diplomatik görüşmede bence yerinde tercihlerde bulunmuş. Mavilere bürünen Kate'i sizler nasıl buldunuz? 


Fotoğraflar: Kensingtonroyal ig ve Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder