3 Ekim 2022

Kate Middleton'ın parfüm sırları


Bugün biraz royal havası estireyim ve Prenses Catherine'in favori parfümlerinden dem vurayım istedim. Bu yazı ile Kate Middleton'ın gençliğinden beri kullandığı kokuya, gelin olduğu gün kullandığı parfüme bir göz atalım ve Düşes'in koku zevkini de öğrenelim, ne dersiniz?


İlk olarak Kate Middleton'ın evlenmeden önce kullandığı parfümüne bakalım...

Kate'in evlenmeden önce kullandığı imza parfümü Dior'un meşhur Dune'u... Düşes muhtemelen William'ın hafızasına bu koku ile kazınmıştır... Düşes'in bu parfümü evlendikten sonra da kullandığı söyleniyor. Klasik ve geleneksel parfüm, çiçek notalarından oluşuyor. Amber, zambak ve şakayık odunsu bir dokunuşla bir araya getirilmiş. Artık üretimi durdu diye biliyorum ama yanlışsam lütfen beni düzeltin...


İkinci olarak Kate'in düğün günü kullandığı parfümüne göz atalım.

Illuminium markasının beyaz gardenya yaprakları parfümü... (Illuminium White Gardenia Petals) Bu parfüm, Kate'in gelin olduğu gün kullandığı parfüm olarak nam salmış. Çiçek notalarını çok seven Kate, düğününde de kuralı bozmamış. Ana nota olarak beyaz gardenya, ylang ylang ve yasemin içeriyor. Parfüm Illuminum London'ın sitesinde 90 Pound fiyatla satılıyor.



Ve üçüncü olarak Kate'in son favorisi Jo Malone Orange Blossom. 

Kate bu kolonyanın kokusuna öyle vurulmuş ki, Westminster Abbey'de gerçekleşen düğün töreninde bu kokunun mumlarını yaktırmış. Kate aynı markanın İngiliz Armutu ve Frezya notaları olanına da bayılıyormuş. Merak edip koklayanlar oldu mu bilmiyorum ama çok hafif, temiz tam baharlık bir koku Orange Blossom. Kolonya olduğu için de ağır bir kokusu yok. Jo Malone'nin pek çok ürünü de aynı güzellikte kokuyor. Jo Malone demişken Meghan Markle da bir dönem White Bluebell kolonyasını kullanıyormuş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder