12 Şubat 2012

2012 İlkbahar-Yaz Çanta Trendleri


Yeni sezonun trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Sezon trendlerine çantalarla devam etmek istiyorum. 2012 yılının ilkbahar-yaz sezonunda nasıl çantalar trend olacak, hangi modeller çok fazla kullanılacak bir bir bakalım:


Büyük clutch çantalar
El çantaları yeni sezonda da çok revaçta. Bu sezon eskiye nazaran daha büyük hatta xl boyutlarda clutch çantalarla karşılaşacağız. Bana sorarsanız bu kadar büyük olmaları sağlık açısından tehlikeli olabilir. Ne de olsa çantalar büyüdükçe içini o kadar dolduruyoruz (:


Örgü/Hasır çantalar
Ayakkabı trendlerinde de bahsettiğim örgü trendi çantalarda da geçerli... Hasır çantalar, örgü ve dantel detaylılar çok trend olacak.



Baskılı çantalar
Aklınıza gelebilecek her tür baskıyı çantaların üzerinde görebilmek mümkün olacak. Özellikle çiçek ve fotoğraf baskıları ilk sırada olacak. Kanvas çantaların da zirvesini yaşayacağını düşünüyorum. Birinden güzel baskılarla süslü kanvaslardan mutlaka bir tane edinin.


Fold over çantalar
Clutch tarzında ancak tutma sapları olan bu çantalar yeni sezonun hit parçalarından. Sapların fold over çantalara karizmatik bir hava verdiğini düşünüyorum.


Satchel çantalar
Satchel çantalar bu sezon da çok fazla göreceğimiz modellerden olacak. Back to School etkisi devam ediyor. Canlı renklerinden bir tane edinmek gerek!


Zincir saplı çantalar
Çanta saplarının zincirden oluşması bu sezonun en dikkat çeken çanta trendlerinden. Kısa, uzun farketmez yeterki zincirden askısı ya da sapı olsun...


Wristles (Bilek saplı) çanta
El çantaları yeni sezonda bilek sapı bulunan modeller olarak karşımıza çıkıyor. Hem daha şık hem daha kullanışlı.


Küçük omuz çantaları
Uzun saplı çantalar yine çok fazla büyük olmayan boyutlarda kullanılacak. Her ne kadar kullanışsız diye düşünülse de bence en şık duran çanta boyutlarından biri bu.


Valiz çantalar
Valizinizi taşımak için ille seyahat etmeyi beklemenize gerek yok (: Şaka bir yana çantalar bu sezon değişik ebatlarda karşımıza çıkıyor. Bavulu andıran modeller çok revaçta olacak.


Mini çantalar
Yukarıdaki modelin tam tersi... Mini, mikro, minyatür nasıl derseniz, bu çantalar cüzdandan bile küçükler (:


2 yorum:

  1. sathcel çantaları beğenmiyorum ama onun dışındakiler güzel;)
    yaz gelse de keyiflensek;)
    http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil