31 Mart 2012

Mikro trend: Bulut baskılar

Vivetta SS 2012

Geçtiğimiz sezon galaksi baskılardan bahsetmiştim, bu yeni sezon ise yine göklerden gelen şirin (: bir trendden yani bulut desenlerinden bahsetmek istiyorum. İkonalarımızdan Victoria Beckham'ın yeni koleksiyonunda göze çarpan bulut desenli elbisesi Michelle Williams ve Danielle Lineker tarafından giyildi.  Leighton Meester ise Carven'in bulut baskılı maxi elbisesini giydi. Alesha Dixon da Vivetta marka bulut desenli mini bir elbiseyle görüldü. Bir çok tasarımcının ve markanın da koleksiyonlarında bulut desenlerine yer verdiğini görüyoruz. Özellikle Stella McCartney'in koleksiyonundaki parçalar çok şirin.

 Michelle Williams

 Danielle Lineker 

 Alesha Dixon

 Leighton Meester

Simeon Farrar 

 Stella McCartney

 Stella McCartney


2 yorum:

  1. Merhaba,

    Blogunuzu ilk gördüğümde büyük bir gazetenin (Hürriyet, Milliyet gibi) ya da bir moda dergisinin (Cosmopolitan gibi) magazin sayfasının internet sitesi sandım. Çünkü gerçekten de çok doyurucu ve düzgün bir moda sitesi burası. Profesyonel birkaç kişinin elinden çıkmış gibi. Nadiren yorum yazıyorum ancak sürekli takip ediyorum. Kendisine "moda blogu" diyen çoğu bloggerın aksine, sizden trendleri en hızlı ve doğru şekilde öğreniyorum.

    Kullandığınız resimlerle, yazılarınızla, moda konusunda biz takipçilerinizi aydınlatmaya devam edin, başarılı blogunuzun günün birinde blog ödüllerinden kazanmasını gönülden diliyorum. Hak ediyorsunuz.

    Son olarak, Oscar/Golden Globe gibi özel gecelerin kırmızı halı kıyafet yorumları, bir ünlünün geçmişten günümüze moda değişimi ve seçimi, bir kıyafet parçasının en iyi kombinlenme önerileri gibi başlıkları blogunuzda daha sık görmek isterim ben şahsen. Daha sık yazın lütfen :)

    Not: Size ulaşabileceğimiz ve moda konusunda soru sorabileceğimiz twitter ya da formspring gibi bir adresiniz var mı?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Güzel sözleriniz, düşünceleriniz ve övgüleriniz için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutlu oldum. Yaptığım işin beğenilmesi beni bu işe daha da bağlıyor, moral veriyor... Çok teşekkür ederim size.

    "Kırmızı halı kıyafetleri" ve "ünlülerin stil bakımından geçirdiği değişimleri" vb. mevzular çoğu blogger tarafından ziyadesiyle irdelendiğinden genelde yazmamaya çalışıyorum. Konu bakımından fazla dağılan blog'ları sevmediğimden blog'umun içeriğini değişen trendler üzerine indirgeyip yazmaya karar vermiştim. Lakin kombin önerileri konusunda haklısınız, daha sık yazmaya çalışacağım...

    Bana gardiropkedisi@gmail.com adresinden ve facebook, twitter hesaplarımdan her zaman ulaşabilirsiniz.

    Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sevgiler.

    Melike

    facebook: http://www.facebook.com/gardropkedisi
    twitter: http://twitter.com/GardropKedisi

    YanıtlaSil