20 Temmuz 2012

Kate Middleton, Stella McCartney giydi


Düşes Kate dün National Portrait Gallery'i ziyaret etti. Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan sporcuların fotoğraf sergisini gezen Kate Middleton, elektrik mavisi renginde Stella McCartney imzalı bir elbise giymiş. Elbise McCartney'in pre-fall 2012 koleksiyonundan, yani yeni !  Ayakkabı olarak siyah süet Prada'larını giyen Düşes, benim feryatlarımı duymuş olmalı ki nude renk  LK Bennet ayakkabılarını giymeye bir süredir ara verdi (:

Stella McCartney elbisenin bana göre yine hiç bir esprisi yok. Rengi güzel, Düşes'e çok yakışıyor ama sıkıcı bir model kesinlikle... Kim bilir belki de ben Stella McCartney fanı olmadığımdan böyle düşünüyor olabilirim. Kol bitişlerini sevmediğim elbisenin rengi dışında bir albenisi yok...


Stella McCartney Crepe elbise yaklaşık olarak 615 dolar fiyatla satılıyor. Muhtemelen Kate Middleton'un stilini takip eden fanları yüzünden Selfridge'de iki beden seçeneği kalmış (:
 

Elbisesini Cartier'e ait Trinity kolye ile hareketlendiren Düşes'in giyim kuşam tercihlerinin Londra Olimpiyat'larına göndermelerle dolu olduğu aşikar. Stella McCartney,  Britanyalı sporcuların Londra Olimpiyatları'nda giyecekleri kıyafetleri tasarlamıştı. Cartier kolyeye bakınca da 5 halkalı Olimpiyat logosu gözümün önüne geliyor. Sporcu kıyafetlerinin ağırlıklı olarak mavi tonlarda olduğunu da göz önüne alırsak sanırım Düşes çok ince düşünüyor (: Kolyeye tekrar gelirsek ben pek sevmedim ama 78 bin dolares değerinde bir parça olduğunun altını çizeyim.

Peki ya siz bu Olimpiyat kıyafetini nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

4 yorum:

  1. Kardeş sen bunları hangi yabacı blogtan alıyosun adres yazarmısın...

    YanıtlaSil
  2. Adsız kardeş, yabancı blogdan almıyorum. Dailymail'den takip ediyorum; zaten fotoğraflar da oradan. Kıyafet, ayakkabı, takı vb. şeyleri de markaların sayfalarından buluyorum. Adres yazayım tabi:www.gardropkedisi.com (:

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler kardeş :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba çok güzeller bloğuma beklerim :)

    http://mervetunctasarim.blogspot.com/

    YanıtlaSil